召喚熱愛淘寶的親[1]轉會啦喂

75 回覆
2 Like 2 Dislike
我地並冇開WHATSAPP GROUP,只係有個CD ROM巴打騎劫,借淘寶分享搵食,已經有巴打PM我,入面講淫野/叫雞多過淘寶。最後講多次:「我地並冇開WHATSAPP GROUP」

此POST如有集運內容,未必與開POST者有關,ADMIN如要BAM人,請小心處理,勿亂BAM!!!!

屌你班仆街咪撚再講集運,講撚到POST都比人DEL撚埋

想問/講集運去呢到
http://forum9.hkgolden.com/view.aspx?type=CO&message=6545226

國內運可以講但到左集運倉之後就去集運POST問/講

陳年淘寶excel link
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1U44KJhCAiLEGvVjh_KM0lWLplxQnTDymgf1oh4pZwmM/edit?usp=sharing
波兒已放棄大家,歡迎派膠
已轉換文字為連結http://forum1.hkgolden.com/ProfilePage.aspx?userid=290065
波兒派膠處

新手請睇左以下需知先
此帖用於:分享你淘寶既野,毒害一眾巴絲打
從而令佢地大灑金錢 出完糧未到月中已經要捱麵包
自此跌入淘寶呢個無底深淵

關於集運及付款等問題咪撚再係到問,尊重下大家及自己,自己GOOGLE下爬下文就有答案,請巴絲打們亦唔好再答,無謂助長伸手歪風

集運及各項淘撚基本需知
- GOOGLE打「淘 高登 (你想問既野) 」 或 「淘 (你想問既野)」
然後就可以爬文得到詳盡既答案,快撚過你等人履你履過九萬幾次既答案喇屌!

- 如果GOOGLE都嫌麻撚煩?唔緊要,落樓下飛的去買你想要既野,即日買到,仲洗硬膠膠等速遞咩

- 若果GOOGLE爬曬文咁叻叻豬都找唔到答案先再發問,無巴絲會怪你既,實會耐心解答

現呼籲巴絲打們請勿再解答任何有關集運的基本問題 , 此風不可長!

親愛的主呀 ,你賜給的淘寶讓我們消費
使我們豐足,你賜給的時間讓我們虛耗
使我們豐盛,,主呀,請你全能地救助我地
拯救我們,脫離凶惡,
因為國度、權柄、榮耀,
全是你的,直到永遠!阿們。
=========================
**波兒大嗚大悲咒
淘寶,淘寶,請賜予魔法給我,令人大灑金錢
以至包都無得食, 窮到要做乞衣
淘寶賜我力量

=========================
輕鬆留名
以為再冇機會見到淘寶post鳥,好感動呀
唔講咁多 即刻留名
留名

淘左個iPhone 3d全曲面 玻璃貼
留名
留名支持!
留名
報到
留個名先
淘咗個洗鼻嘅重未到 好心急想試下
仲等緊__ __
集運未集齊
Lm
雙11個d野未到哂
照舊 唔比講集運
開post都開得有誠意d啦,直接copy做乜
利申:高橋岸
留名
試下留名先

哩度好似可以講集運...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞