真心想問其實女仔點睇呢種身型

224 回覆
64 Like 1057 Dislike
都話我男友係健身友
我兩個回覆都話佢其實幾大隻 不過係偏肥
骨架大同大隻係兩回事,呢啲就叫大隻
兩者嘅訓練根本唔一樣,大把mma都唔係咁身形
知唔知點解咁多負皮?

因為你冇遮住個樣
幾大隻。。。
其實個二頭點樣骨架大阿
你依啲係體脂低 所以睇落去啲肌肉咁明顯
但唔代表樓主張圖冇肌肉阿
咁當然佢唔係操得好大隻

照你咁講佢都係骨架大啦 唔係大隻佬啦

Btw 啲港女得c cup真係細波
全部肥婆黎 真正大波應該hcup 仲要瘦底
健碩
睇手腕
咁呢個一定係大隻佬,咁肥肥都好大隻嘅。無嘢好拗,你啱。
求其操 所以咪話你無知囉
同埋佢既胸肌都唔係冇操啦
我都幾敢講佢減到體脂10%
你見到佢胸肌一定濕撚哂
所以我咪話其實要操到佢咁都唔係易
你班無腦女成日以為啲明星操出黎果啲先係正常
但事實人地既努力你唔敢想像
要你做一日都頂唔到啦
係呀,全部港女都無腦唔識嘢,但我就係知手臂真係最撚易操,你睇個撚個得隻手就知啦(我自己都有)
你無就慳啲返屋企瞓覺。
濕你老母,係你哋啲連登仔先一日到黑淨係識諗呢啲嘢。
邊撚個有連登仔咁蠢自貼,唔通我仔扮女就po畀你知,岸鳩
最易操=要操到佢咁=易
剩係講手臂已經知你無知啦
佢隻手臂都叫易操
洗唔洗24/7日日爆舉先叫難操
Btw 冇針對全部港女
但剩係針對你
以為啲肌肉操兩野就有 你試下先啦
冇背包拉
我就係有肌肉,不過唔係肥肥咁大隻
你冇佢咁肥 個二頭有冇咁大舊先
人地舊三角肌要操都唔易啦
少少肌肉體脂少要有真係唔難既
但要咁大舊就要付出好多既訓練囉
肚腩加防
gym撚做尖有分2個period

佢呢個係bulking緊姐係build緊肌肉
而build肌肉既副產品就係會gain fat
咁bulking緊就係睇你食得夠品夠清
愈清愈少fat,但係難度極高/辛苦

第2個period都係cutting
呢條友仔係呢個stage cut左會大隻個mirror好撚多

利申尖撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞