突發 Toyz販毒俾人拉咗(2)

1001 回覆
80 Like 10 Dislike
定係仲有野假
我記得果陣整鼻25萬NTD
而家YOUTUBE D觀眾已經講緊52萬
館長 stenly
笑死
比人打靶啦廢物
無啦啦做乜一堆話佢條女陷害佢
頭先講埋原因啦
Stanley 話因為TOYZ咁做 佢先咁努力開台同搞YT
Toyz一定係幫venom2做工商
即係做咗啲咩
我們摯愛的toyz劉偉健先生,於西元2021年9月29日,悄悄的離開這個實況圈 ,我們痛徹心扉,就僅僅一眨眼的時間,天人永隔。劉偉健安祥的走完了二十多年的實況人生旅程,他彷彿在沉睡中做了一個美夢,夢醒了,留下陪伴我們成長過程中的點點滴滴,留下我們永恆的追思與感恩。
屌 原來冇台灣籍架?
有人爆佢條女就係上手加本身個背景
水洗都唔清
屋企搵到
你查下條女家族先
佢條女一路有background
而且有人爆料話佢上游係佢條女
咁關陷害咩事
講開又講,有唔少人成日講S2冠軍嗰年,
有少部份人仲話當年競爭無咁大之類……
真係唔好玩啦!
真係有睇嘅話,當年 M5 都係勁到痴線,根本每年都一定有勁隊,
無論鍾唔鍾意都好,TPA 贏到世界冠軍,絕對係實至名歸!
(全隊唯一缺點就係JG最廢,基本上躺羸。)

Toyz 亦的確係最大功臣,當年嘅世一中路!
同 Faker 一樣,幾乎每場都贏線‥且英雄池亦夠深,
癲峰期真係無咩弱點可言。

但唔好忘記,S5復出嗰年, Toyz 都仍然係頂尖中路選手!
有教練 (例如AHQ教練)、有選手 (例如Maple)、外國傳媒等,
都有講過 Toyz 仲係好勁!

Maple 訪問仲直接講到,「Toyz 真係仲係好勁,不過欠咗一個可以幫到佢嘅JG!」

結果,輸JG同AD嘅情況下,全季兩次機會都出唔到國。(MSI同世界賽)

但係 「Toyz 亦成為 S5 LMS(台港澳)賽區,全季總共輸出最高嘅中路選手!」

所以結論就係,點吹水抽水都好,都唔好唔識係度扮識,話咩以前嘅選手技術及唔上依家!

Toyz 當年未復出前,甚至都在有延遲嘅情況下打韓服Rank,
同 Faker 對線都可以打到不相上下! (當年有人有上傳相關影片)
再加埋佢喺 S5 嘅表現,已經證明哂佢嘅天份同實力!

點唔鍾意佢都好,真係無可否認佢打機打電競嘅天份同實力,
的確係世界冠軍級!

我依家純粹飲可樂睇戲,好奇想知佢同條女究竟會點…

完。
因為條女個老豆應該係撈黑
明示
花輪同超負荷兩個friend打apex係咁偷消費勁好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞