女朋友呃左我 可能要分手…

61 回覆
10 Like 107 Dislike
比d意見我

咁我係一個好鍾意打bino既人 大學既時候每個星期都會同朋友打一至兩次bino 唔打就好似唔聚財咁 最愛既湯底係莞西皮蛋

咁畢業之後出黎做野冇耐就識左依家既女朋友
女朋友同我同齡,係幾文靜既女仔

第一次約到佢出街去左tst 都行得幾開心 有講有笑 咁去到晚飯時間我就同佢講我book左間好出名既Bino 記得佢笑笑口咁話好
本來有d擔心佢唔鍾意打bino 但原來佢都ok 我心中暗自幫佢加左分 個晚既晚餐我都好識做比晒錢
咁冇咩意外下食完就各自返屋企

之後過冇耐佢就做左我女朋友(我同佢告白既)

咁之後因為我地做野都忙 一星期就見得一兩次 所以我好珍惜同佢見面既時間 一般都係行街睇戲然後晚餐去附近打bino 因為平日都係買外賣食 難得既休息時間我都想去打下bino 咁女朋友都好少話唔ok 我諗佢都幾鍾意 不過做左我女朋友後 大家都AA返

琴日我放工又想同佢打bino
但佢就發爛炸話我個個星期都打bino 要同我分手 話佢其實完全唔想打bino
話我完全唔帶佢去食牛角壽司郎乜乜柒柒

我第一次見佢咁燥狂
bino要食牛有肥牛 要食刺身可以碌魚片魚滑 想食貴價野碌蝦 碌鮑魚都得 有啤飲啤 有百事飲百事 不知幾撚享受
再講 一開始同佢打bino佢都冇出過聲 依家又黎賴我冇同佢商量

我一直聽連登仔講 肯同男仔打bino既女仔先係好女仔
我懷疑佢一直好女仔既一面都係扮出黎 有種佢呃左我既感覺 我平時好多方面都有就佢 佢陪我打下bino就唔得?

到依家佢都未肯搵返我 我真係好愛佢 但如果佢唔同我打bino就未必行到落去…

其實我係咪應該分手?
講咁多做咩
打返個beeno先啦
唔係啊 重點係佢呃左我
唔鍾意就應該一早講
I just wanna daa bin lo
我係想問 女朋友如果一開始唔鍾意打bino
咁咪算lot 做咩要扮鍾意喎
搞到我都以為佢鍾意 我地可以日日打
佢呃我做咩…
佢應該仲係處 咁依樣我有信心
想女朋友同我有共同興趣有錯咩
樓豬係咪a0
放返人出黎唔好害人
唔係…我ex 都幾鍾意打bino…
Too long didn’t read
懶到你 咁你睇頭睇尾就得
咩係yyds我唔識…
分手啦
打邊爐三個字都唔識打
你就打邊爐
正字係"打甂爐"啊 我驚你地唔識睇炸
約定俗成大眾打既「邊爐」你都唔打
點會同你講正字咁高階
咁打bino大家明咪得
做咩執著於依d地方
屌你老母你女朋友咁撚仆街都有嘅?
咁都忍得屎都食得啦
係lor 我平時都好斯文
今次真係忍唔住…士可忍孰不可忍…
我諗到冇諗過 話唔定你gay d
惺渣ga
分啦 邊爐都唔中意打都唔係啲咩好女仔 臭雞一隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞