Bitcoin / Crypto 集中討論區 (334) 恐龍頭再現

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
咁都叫正常 收檔啦
富爸爸有引用d咩新聞呀
黎黎去去咪又係話升到咁高 好大泡沫 一定會爆
又唔講下升咁高係因為聯儲局係後面印錢 股市急升係做左一個儲水池避免d錢流入去實體經濟搞到通脹

btc會升都係一樣道理 唔係btc本身升緊 其實係美元自己變得唔值錢

其實你有冇睇過條片架 佢講明唔信神童講既野 話神童日日鳩up d大災禍 中一次就可以好出名 同富爸爸 michael burry呢d好彩貼中一兩次回調既人一樣係神棍
有咩誇向來比特幣都係幾個月內爆升
個app 有無轉status? 同埋你total 等左幾耐
睇落似反彈引牛
跌緊
哂氣啦五年睇佢都係無了解過呢個market就出黎up
五年睇double建議佢玩返股票算
跌市就一大堆呢d人
升就縮返入去換一大班講過上到一百萬
我地幣台就算點假膠都唔敢拎神童黎玩

始終我地好清楚有d底線係唔可以越過
*換一大班講話
公道講句神童果part bullish佬係笑鳩佢既
但之後又補一句話 連神童話都話短期內穿ath
好似邊part啱聽夠bullish就攞嚟用
邊part bearish就話人吹水
不過我哋睇佢都係為咗呢樣野姐
5年上十萬
必見 37000
Bitcoin fear index 24!
洒呀
睇佢真係為左睇點樣可以將所有消息都化為bullish
究竟40700 守晤守得住
自己小心啦, 有課就高位走咁D
邊有可能市場會俾個4萬底位你撈位再齊齊坐上去賺錢

Support 已穿 Retest 37000!
分鐘圖睇support
已轉做熊軍short佢老母
1 mins 大師
Short! Funding Fee負緊
超級大戶都Short
https://twitter.com/whaletrades/status/1443036382105149441?s=21
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞