我係一個女同性戀 你問我答

957 回覆
659 Like 322 Dislike

女人性需求大可以大過男人
男人會入聖人mode 女唔會

都係你心水清 真係可以半日唔洗停

女仔同女仔可以唔休息架

做女人真好
係我既認知中 tbg同pure都係女仔打扮
咁tb點樣會知一個女仔係tbg
而pure係米更加大海撈針

我覺得係 但有時厚臉皮少少 鼓氣勇氣有禮貌問下人有無興趣出街 就睇對方反應就得
大膽得嚟有底線 就唔怕
出黎做野之後,遇過幾對tb,一路以為tbg 對男仔態度會差啲,點知調返轉🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️啲tb 好似以為個個男都猴住佢另一半咁,啲態度惡頂到呢。 不過亦有好好態度的,只是態度差的一般比較多😂
直接block hypee
pure les
係舊登拗攣左個絲打
就黎一年 但仲係熱戀期
不過我都未出櫃 女朋友已經入曬屋 個個星期都上黎食飯又成日兩個匿埋係房“訓教”
但屋企人都無諗過佢係我女朋友
依家都唔知點開口

好sweet
我以前都帶過女朋友番屋企瞓教 因為我性格比較麻甩 媽媽即刻好驚我係les 所以分左手之後都無認過

我媽都覺得我係les 所以我對我女朋友絕口不提

佢平時上黎都要我媽媽唔係度
我都係幾年前發覺自己係雙性,有時係街都係會昅女仔多過男仔,但偏偏我好小sheshe朋友,試過對身有個女仔心動過,當然我都冇對佢有表示,直到現在都係keep fd,因為怕講左驚會疏遠我,同埋唔知佢會唔會鐘意女仔

回頭是岸啊施主 鍾意直女 好彩一齊到 最後佢返返男人身邊 聽呢啲故仔多過聽白雪公主

我有試過暗示自己都會鐘意女仔,之後有次一個party ,點知係我同佢咀對咀影左張相,個晚大家又攬又親塊面度 個左好多好窩心既野,大概係有擁有你無人可以搶走你。
經過呢件事 , 之後我地會得閒約食飯,但冇錫錫攬攬個啲了
直接block hypee

勁煩 不停洗版
我對其他性小眾都無乜野 e.g. 好典型既男男,女女,但淨係對TB印象麻麻地,覺得成個畫面好奇怪,我都唔知點解 no offense

我都覺得如果個女既係鍾意男性化外表點解要揀個tb 同埋d tb永遠都好mk咁

其實tb性格會好過其他女仔 無咁麻煩 唔會咁8婆 搞小圈子 一日到黑講是講非 我鍾意爽啲既人

戇鳩,根本骨子裏又咪係勁撚八婆,我未見過TB唔講人是非

根本佢地鐘意tb就覺得tb點好點好
又話佢地點溫柔點好脾氣法
但係好多男仔都會咁
你地用自己standard 去神化tb 而踩低男人姐
你鍾意還鍾意 唔好踩低男人哋抬高tb啦

講真 啲男仔成日估唔到啲 口是心非既女仔諗咩

但佢好姊妹就一定估到

兄弟同兄弟講心事都易過同佢女朋友啦

根本係事實 無踩邊一方人

冇錯係啊 但gay既男性又點講啊?
同埋我講緊係你地心態一早偏幫左tb

但Gay佬 都係男人
同性最了解係同性
露骨啲講 你知g點係邊 但永遠唔了解按g點有咩感

咁講明唔明?
pure les
係舊登拗攣左個絲打
就黎一年 但仲係熱戀期
不過我都未出櫃 女朋友已經入曬屋 個個星期都上黎食飯又成日兩個匿埋係房“訓教”
依家都唔知點開口

好sweet 呀 見左面幾次先一齊?

因為女朋友無拍過拖 直女 所以佢都猶豫左好耐
識左半年 曖昧左兩三個月 佢自己表埋白都仲要諗多兩日先夠膽同我一齊

咁大膽 本身係直女嘅話我唔敢一齊
我之前個女朋友係bi 最後佢想同男仔拍拖結婚生仔 所以分左手
覺唔覺得tb都可以好花心? 好似男人咁玩極都唔夠?
sheshe都可以好易散?
咁樓主有冇諗過之後同佢去外國結婚之類?
美國,台灣etc

我覺得結婚係一生一世既承諾 就算現階段無法律效力 都係一個舉動話比大家聽 一生一世呢個意思 所以會想

但最終希望係香港結婚

女人性需求大可以大過男人
男人會入聖人mode 女唔會

都係你心水清 真係可以半日唔洗停

女仔同女仔可以唔休息架 [/quote]
i know that feel sis[/quote]

試過馬拉松 之後比人罰坐冷板2日
覺唔覺得tb都可以好花心? 好似男人咁玩極都唔夠?
sheshe都可以好易散?

我眼見有啲tb係食女獸咁集郵 正如男仔都會一樣啦
但我女朋友都係專一個種

反而更多係tbg用情不專
pure les
係舊登拗攣左個絲打
就黎一年 但仲係熱戀期
依家都唔知點開口

好sweet
我以前都帶過女朋友番屋企瞓教 因為我性格比較麻甩 媽媽即刻好驚我係les 所以分左手之後都無認過

我媽都覺得我係les 所以我對我女朋友絕口不提

佢平時上黎都要我媽媽唔係度

我都係麻甩婆 所以媽媽都覺得我係
所以我proof比佢地睇我係

我驚一出櫃比人經濟封鎖 所以唔敢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞