執到bb貓 眼都未開

355 回覆
1102 Like 33 Dislike
有緣就會執到 利申執過兩隻三色喵
個個月都有執貓post
係ig一路睇住佢學行啲片一路甜笑係咪正常
真係好鬼死可愛
有開到呀
多謝你呀 佢宜家仲係企唔穩
樓豬可唔可以多d update ig
好可愛呀
知道
已followed IG
超得意,set as wallpaper先
我依家果隻同樓主果隻差唔多大
樓主好好呀好人一生平安
記得Keep住Update IG呀
P.S. Aki 真係好可愛呀 <3
ig plx
我會做嗰個好主人
我是連登絲
唔知點解我覆完你都覺得自己好大膽
BTW我信你會係個好主人架
發現咗Aki同佢妹妹 妹妹比咗第二家人養 最後養唔掂走咗 聽到真係好心痛…早知嗰陣帶埋佢返去 湊大啲先比佢地

[/member]

原來有妺妹㗎⋯⋯可惜可惜

樓豬做好媽媽。aki 好靚女!
放心啦我唔會爆你出去
好可愛既三色貓呀!!!
More pls!!!!!!!
三色貓 almost 100% female

https://en.wikipedia.org/wiki/Calico_cat
A calico cat is a domestic cat of any breed with a tri-color coat. The calico cat is most commonly thought of as being typically 25% to 75% white with large orange and black patches (or sometimes cream and grey patches); however, the calico cat can have any three colors in its pattern. They are almost exclusively female except under rare genetic conditions.
之前台灣有個人執到隻三花,去body check發現係男仔,個機率仲細過中六合彩
must be a genetic mutation
長知識了
加油呀
我勁share湊bb湊到佢識屙屎嗰種每日睇住佢好努力長大嘅心情,真係會好開心好激動,當然一定係好攰用上好多心力,所以辛苦你啦
推下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞