用左1日iphone 13 pro max 真係頂唔撚順

215 回覆
1379 Like 198 Dislike
會濛
1. 小妹已報力威,同應該會用pro max, 所以都應該頂到個重量

2. s21u我應該下年年中先打算換,到時應該會平好多,s21u 或pixel 6pro 兩部考慮中,我想係底於6千嘅價位買。貴過呢個數就唔買住。

3. S888係焗揀,Android 都無更好選擇,就算s898咪一樣三叔生產,都唔會好得s888好多。
而5000電,對Android 黎講係基本,無呢個數,好難有好嘅續航。

4.清你係之前另一個post應我要求,影左張相影啲文字,張紙蒙邊,我同你討論過呢個問題,唔該晒你之前嘅幫手🙏🏻
部Android 係副機用,所以影文件有啲蒙邊問題唔大。佢嘅影相功能已經大大超越左我對部Android 機嘅需求☺️
你再扮女人
單手用ipad pro 13”放褲袋
慣咗13 pro max 未?
我扮唔扮你地都想打鳩我架啦
被你發現左買咩色好
清有需要?
奉勸各毒撚咪咁易動情,鍾意人(4)
https://lih.kg/2718850

有手足幫手開左,以後都鼓勵大家爆post後,幫手開post推廣開去。
我都會不時幫手推post, 提大家快啲醒,脫離苦海啦
屌你老母,真係磚咁又大又重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞