[女主播]梁凱寧討論區1

1001 回覆
68 Like 21 Dislike
呢期香港早晨有得享受好珍惜啦
下個月頭應該又輪返到張文采陳嘉倩
仲有交通消息係前個轉佢地自己換左定點
變左羅玉鈫報 真係唔知佢地個更表係點

一朝早起身見到佢(對波)真係醒一醒神

呢排都好似係 梁凱寧/羅鈺文 輪流報?

陳嘉倩都正 係無波
個ig咁多私照

即係代表佢自己開?
我見facebook都有兩個叫梁凱寧嘅page?
一個好似冇乜私照另一個就有幾張,不過今日俾人踢爆咗唔係佢本人開~

唔似自己開
佢係最少私照流出個個
收收埋埋 勁低調
個ig咁多私照

即係代表佢自己開?
我見facebook都有兩個叫梁凱寧嘅page?
一個好似冇乜私照另一個就有幾張,不過今日俾人踢爆咗唔係佢本人開~

唔似自己開
佢係最少私照流出個個
收收埋埋 勁低調

Link? Thx

上期係囉
佢地有兩組既
1. 要聞+社評摘要
2. 財經+天氣預告+交通消息

最鐘意佢報交通 轉側身個下

羅鈺文成日同佢食飯
btw唔見有tag佢

上期係囉
佢地有兩組既
1. 要聞+社評摘要
2. 財經+天氣預告+交通消息

最鐘意佢報交通 轉側身個下

羅鈺文成日同佢食飯
btw唔見有tag佢

佢好神秘
搵其他記者主播都唔見佢IG
都唔知有冇開
原來樓豬鍾意大波寧
正呀個post

8/6 香港早晨
原來樓豬鍾意大波寧

係啊
8/6 香港早晨

交通消息

英國大選
吓,金盈靚好多喎

Not sin 但係點解成個新聞部唔揀揀佢?
白色小背心

羅鈺文成日同佢食飯
btw唔見有tag佢

佢好神秘
都唔知有冇開

係呀,彭逸華同李文欣都係得私人IG
好似話有陣時記者唔可以表露太多立場,所以好少有公開ig,黃麗幗都係差唔多離開tvb先公開自己ig
之前100毛訪問陳嘉欣都係因為記者唔講得太多被拒絕

羅鈺文成日同佢食飯
btw唔見有tag佢

佢好神秘
都唔知有冇開

係呀,彭逸華同李文欣都係得私人IG
好似話有陣時記者唔可以表露太多立場,所以好少有公開ig,黃麗幗都係差唔多離開tvb先公開自己ig
之前100毛訪問陳嘉欣都係因為記者唔講得太多被拒絕

我連佢私人ig都搵唔到
今日照常地波路暢順
今日照常地波路暢順

吓,金盈靚好多喎

唔知點解有陣大陸味(無意得罪)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞