港實測 youtube片佩儀露點

320 回覆
39 Like 760 Dislike
其實樓主我注意你好耐,本身我呢個人極度討厭網上色情,
見你係咁貼女優圖我心諗今次仲唔係有機會剷除你呢個連登敗類,
我見到呢個post好多的圖張張坦胸露臂咁,
於是開始睇下邊張露左點然後叫admin bam你啦,
屌你幾十張圖睇左我兩個鐘都未搵到,唔好話露點連暈都無,
我就死唔信邪download晒所以圖用Photoshop開,諗住放大一定搵到,
嘩點知我已經放到每粒 Pixel 慢咁去睇,乳房皮膚都係同一隻色,
點解會咁?小小破綻都會有掛?一粒PIXEL o者?
比我搵到一粒 Pixel 有乳暈就可以 BAM你嫁喇,
屌真係一粒pixel都無,
之後我打電話去問professor king點解人影相可以遮到粒點咁徹底?
佢答我有d女人乳暈比較淺色而且接近膚色叫我多加留意,
佢聽到呢單AV case後成個人好憤怒仲話要一齊幫手消滅你呢個杏家產咁話,
仲叫左佢好多學生,而家去左computer lab 幫手搵,每個人工作好認真,
一見胸部就放大到pixel size,今次醒目喇佢地,唔用目測!
係photoshop用支dropper 每粒pixel 查你 RGB,只要個顏色碼唔小小唔match就係乳暈組織黎,
今次師生動員過百人加上電腦用埋雲端技術,24/7 咁查緊你d相,
樓主你無嫁喇,你一定比我地捉到你post露暈相.我地隨時接受你挑戰,你有種就post多d曝露。
咁樣呃view都比你諗到
竟然係乳頭
從來無諗過人會有乳頭
那麼_的妞
藍色校服馬尾學生妹
港實測梗係j曉欣
咁又點,未撚見過lin?
香港人就係咁易呃
點擊唔係咁呃
你屌過?
識睇一定睇comment先...
條片入面小學個堆全部港東話都講唔正
張芊穗你粒乳頭就通哂天啦
無圖你話你老母露點都得啦
屌你老母新一代全部支那仔
應該有露但影唔到
真係有,j左,thx
3:44 左邊條學生妹幾靚就真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞