喺大阪瞓街,你問我答

138 回覆
25 Like 6 Dislike
想問一問 你今日usj 多唔多人排隊 大約要排幾耐先玩到一個game?

買express啦 拎住express入場好撚爽

我都想買啊 但klock 果到已經賣晒 我等陣就飛 買唔到 諗住到時睇下果到有冇得買
想問一問 你今日usj 多唔多人排隊 大約要排幾耐先玩到一個game?

今日唔多人啊 一開場玩咗次Harry potter 燈show 之後又玩多次 兩次15分鐘唔洗
其他game 中午開始就30-60分鐘
8萬hkd定yen
帶左幾錢

帶咗8萬 用晒咁滯

點用晒?

貪玩買咗份lego

8萬港紙?
巴打搵下附近有無得唱通宵k 係k房訓一晚啦
好過訓街 又唔貴

我都想買啊 但klock 果到已經賣晒 我等陣就飛 買唔到 諗住到時睇下果到有冇得買

你可以上網check下個入園預計人數 我本身尋日去 但係見到尋日爆滿 所以先轉今日去 搞到而家咁
帶左幾錢

帶咗8萬 用晒咁滯

點用晒?

貪玩買咗份lego

8萬港紙?

8萬円 本身諗住1日洗1000港紙搞掂 點知貪玩買咗副萬幾円lego
帶左幾錢

帶咗8萬 用晒咁滯

點用晒?

貪玩買咗份lego

8萬港紙?

8萬円 本身諗住1日洗1000港紙搞掂 點知貪玩買咗副萬幾円lego

唔用信用卡?
遲下我又想一個人去大阪再加東京
帶左幾錢

帶咗8萬 用晒咁滯

點用晒?

貪玩買咗份lego

8萬港紙?

唔用信用卡?

追曬先好問啦

東京大阪一齊去? 一個關東一個關西

係呀,搭通宵巴有無人試過
8萬如果係hkd點會唔夠洗啊

你去幾耐先 名古屋大阪就話者
一係就jr pass 雖然貴 但快
樓主幾歲? 雖然你依家直播都幾搞笑
但冇信用卡同冇海外提款去旅行勁戇鳩喎

試過東京去大阪 個晚重要玩完迪士尼就上車 以為架車夠闊可以至少半躺咁瞓,點知得45度角 搞到去大阪乜精神都無,係梅田不斷行錯路 不過都係400到500港紙左右,可以慳一晚酒店

試過東京去大阪 個晚重要玩完迪士尼就上車 以為架車夠闊可以至少半躺咁瞓,點知得45度角 搞到去大阪乜精神都無,係梅田不斷行錯路 不過都係400到500港紙左右,可以慳一晚酒店

個人覺得去大阪就行埋京都、奈良、神戶同名古屋 10日左右應該夠曬
東京就另外去多次

我係搭子彈火車
大阪行程可以參考我個po

我係搭子彈火車
大阪行程可以參考我個po

搭過夜行巴士東京去大阪
8萬如果係hkd點會唔夠洗啊

帶8萬HKD過去 買LEGO砌撚到幢樓住啦

個人覺得去大阪就行埋京都、奈良、神戶同名古屋 10日左右應該夠曬
東京就另外去多次

試過大板去東京 去完usj之後上車 攰到乜柒咁 係車度訓得好好

東京就另外去多次

試過大阪去東京 去完usj之後上車 攰到乜柒咁 係車度訓得好好

我到咗啦 感謝各位支持

我到咗啦 感謝各位支持

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞