Wtaps/DCDT 討論區 8

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
Cwb 係咪It旗下?
你講Exit?
Undefeated 隔離嗰間
係 hk hoods 同wtaps 都係it
Yes,
香港wtaps 同hoods都係,所以不了
幾間聲稱日本代購都係喺香港攞貨,所以都不了
駁唔到 得罪講句oversize同柒只差一線 lookbook d model都著得好柒
有無人發現dcdt官網啲野個size chart同實際件衫d size係有出入
上網寫衣長72 實際得68 咩玩法未洗過
邊款
Dcdt 啲款真係唔意外
其實wtaps 都有發生過
21ss啲褲同衫碼數同20aw/20ss一樣
但著上身好似輕咗咁
有無人發現dcdt官網啲野個size chart同實際件衫d size係有出入
上網寫衣長72 實際得68 咩玩法未洗過
Dcdt 啲款真係唔意外
其實wtaps 都有發生過
21ss啲褲同衫碼數同20aw/20ss一樣
但著上身好似咗咁

自膠
暫時仲未搵到Dcdt查真碼嘅地方
Wtaps就跟end clothing 果個碼都幾準
師兄仲著fit size? 想睇下你snap 有幾型
你肥撚左渣
你操開?比張圖睇下先啦
我都係我見ig 有啲高過我又大隻啲既人係著XL 但佢地都有少少oversize 咁我就預佢點都縮少少 買L著都夠啦 點知一洗完縮到變S咁款
肥左咪認
代購香港貨
根本好多都咁架喇~
你見啲代購ig出完post,hoods就會出post,無論wtaps、Nbhd、fcrb等等,總之係it代理既,全部都係咁
巴打係咪誤會左 我指我同佢地差唔多高但操開 著L都覺得夠仲少少偏長 唔明白佢地點carry XL btw縮少有咁嚴重咩 我覺得還好
原來我get 錯左
不過縮水問題一直都有 只係今季好似特別明顯 所以想睇下大家有冇同感 因為自己唔太鐘意fit 身
想問下買完野之後收到封自己send嘅email之後,佢出貨會唔會再send多封有tracking 嘅email?

上個星期三官網買左少少野,除左落完單即刻收到嗰封自動配信email就無回音。多數落完單幾耐會出貨?
第一個問題:會
第二個問題:我有試過等差唔多一星期
Wtaps好似慢過Dcdt 少少
唔該曬巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞