解決港人失眠!全港首個巴士瞓覺團 長達76公里

189 回覆
920 Like 57 Dislike
搭開巴士嘅您,次次瞓到最冧嘅時候就要落車?想盡情瞓幾小時巴士,無人嘈醒您?全港首創嘅「巴士瞓覺團」一定幫到您!

我哋特別設計出全港史上最長巴士線:全程76公里!圍繞屯門公路同北大嶼山公路兜一圈!今次呢架特別巴士一共分三大艙等,分別喺:

上層靜音區「零分貝瞓覺艙」
上層前面位置「VIP全景艙」
下層「任您打卡艙」
唔同艙位各有規矩要遵守,買飛前記得睇清楚! 行程仲包括「飯氣攻心餐」,以及幾個精選打卡點,唔搭巴士係好難去到!

(首賣限定優惠)「任你打卡艙」
$99起

「零分貝瞓覺艙」(只限12歲或以上)
$129起

「任你打卡艙」
$299起

「零分貝瞓覺艙」(只限12歲或以上)
$329起

「VIP全景艙」(只限12歲或以上)
$399起

總行程時間 6小時

行程特色

史上最長巴士線:76公里!
特設「零分貝瞓覺艙」,俾您慢慢瞓足數小時!
上層特設「VIP全景艙」,方便各大巴膠拍片影相睇風景!
下層「任您打卡艙」,同朋友傾計,甚至認識其他朋友都無問題!
去埋幾個平時好難去嘅秘景打卡
出發前先享用「飯氣攻心餐」

行程說明

於荃灣西站附近享用午餐 (2道菜西餐)
於荃灣西站出發,開始蘊釀睡意
沿屯門公路,到達第一個打卡點 (屯門浩和街)
經過屯赤隧道,到達第二個打卡點 (機場維修區)
沿途會有幾個落車點,打完卡可以自己去埋Shopping(一旦離開去Shopping就不可重新上車),巴士最後會兜個大圈返去荃灣西站解散
*中途會有廁所點,唔洗擔心無廁所,去完廁所可以再上車~

行程表

11:15於荃灣西餐廳集合,享用「飯氣攻心餐」
於荃灣西站出發,開始蘊釀睡意

(廁所點 1)到達屯門公路收費站,短暫停留

(廁所點 2)到達屯門公園,短暫停留

沿屯門公路,到達第一個打卡點 (屯門浩和街)

經過屯赤隧道,到達第二個打卡點 (機場維修區)

到達東薈城巴士站,乘客可選擇自由解散

(廁所點3)到達迪欣湖活動中心,短暫停留

到達青衣站巴士總站,乘客可選擇自由解散

到達荃灣西巴士站,旅程完結
又幾撚醒
最平99蚊瞓6個鐘包2餐
搞手蝕住做
幾識做生意應該好撚多巴膠狗沖過去
邊到寫包兩餐
唔係兩道西菜咩
所有乘客規則
· 如未能及時上下車,不可以粗口或大聲責罵司機
坐靜音位但後面嗰個有鼻寒,仲算唔算靜音?
淨係諗到一班油頭四眼巴膠 係咁興奮周圍叫
扮司機渣車
點解零分貝訓覺艙有兩個價?
睇錯
坐晒車頭拍片
平時瞓唔夠咩
老老豆豆
搭巴士真係好撚易訓著
idea有趣
但一諗到join啲人係咩人就不了
商業宣傳
諗起上層車頭全部都係電話同相機拍前面展望都幾壯觀
未計塞車
塞埋冇12個鐘都走唔甩
司機都訓著會點
上層擺明係俾情侶拎黎車震
咁貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞