大蜀女生918穿和服逛校園 小粉紅氣炸:滾出中国

42 回覆
23 Like 1 Dislike
成日都氣炸 好唔健康
中山裝呢?
壽司源自古代中國
去日本就著漢服踩場,返到中國又唔俾人著和服
支那人特別多g點呢樣又話辱華果樣又話辱華
這證明東亞人唔一定廢,而是社會主義是垃圾、有毒廢物,害人害己
每秒鐘都有人辱華
和服自古以來都是中國的
所以日本嗰時高舉嘅大東亞共榮圈,指罵支那做東亞病夫係好合情合理,個理論係正確嘅。

日本都可改革明治維新,現代化做強國,血戰蘇聯,攻擊美帝。近代都量產諾貝爾得主,九成日本本地培訓,大量科技頂尖科技,流行文化/動漫

唔係支那狗啲廢柴,帝制極權玩咗幾百年,八國聯軍本身都唔團結,但一次又一次睇條頂支那唔順,焗住合作打柒支那,支那日日只係識偷呃拐騙,冇一樣嘢值得世人尊重。

成個東南亞都俾日本佔領過,台灣更係佔咗幾大年,除咗支那同韓國外,不單對日本沒有仇恨,更係敬重日本嘅自強同文化

支那一日不滅,亞洲人都係世界冇地位
影下相都要擇日
痴撚線, d 大陸雞著日本水手服,化韓妝日妝,仲唔快撚d叫佢滾
滾下滾下,乜女都無得睇
送條女入男倉監獄一星期先
東亞病夫係鳩噏 本來西夫病夫係屌顎圖曼 畀梁啟超借來屌清政府 日本人冇指罵過東亞病夫 係文娛作品上嘅嘢

軍閥割據年代 好多嘢都好高汁 有作品入世博會 反而統一之後惡性通貨膨脹 貪污腐敗

好多嘢都係「統一」之後先發生 如果要解放東亞人 首先就係分列 東亞嘅詛咒 就係借儒家之名行法家之實嘅大中華主義
你呢點好同意,春秋戰國可以咁多學說出現,一句講哂就係東家唔打打西家
強烈建議將t恤,polo 恤 同恤衫 加入肉華行列
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞