[淺倉唯] Super Hero Time 討論區 Revice 03 , 機界戰隊 28

536 回覆
20 Like 3 Dislike
偏心到 阿妹個樣cap 張好啲嘅唔得咩

上次邊個話馬場而家冇嘢睇

https://www.youtube.com/watch?v=US4QcQByN-A
個個講女介唔介意我講下GAME?

睇返原來之前每套拉打都會獨立出隻GAME
係到DECADE開始變咗大集會
好唔好玩唔評論,但至少之前比較齊二三其他拉打同所有形態
仲有敵方幹部,可以從遊戲回味返成個故事

不過依家都無咩拉打GAME了,最新都仲係無雙
手遊好似無隻得,卡GAME香港得班小屁孩玩
我覺得最好玩Climax Heroes
但佢唔出落去 switch嗰隻對打唔掂

W OOO Zero One 嗰隻都好啲不過單機game
電話前排執嗰隻city war其實幾正,每個禮拜有更新、卡牌又設計得靚、招式動作仔細,可惜收入幾高都追唔上營運開支
呢隻我都係登入抽下卡

Open your eyes, for the next Vice ~~~~~
最好應該係ps1 v3,劇情模式有埋op. 下集預告,四個拉打有變身前後
街機隻卡GAME唔明點解唔出家用版
龍珠都出咗落SWITCH

同埋今年50週年好似無咩計劃同GAME有關
(格硬講好似得個隻育成手錶)

個人覺得最好玩係PS2正義之系譜,雖然當年判定做得唔好、難操作,但係原創劇情同解謎冒險,誠意十足
哩個po貼美空,反應同其他po完全唔同 可能係人嘅問題
上年有隻英雄追憶
支持者玩幾好,不過作為一隻動作game真係麻麻
爆咗即刻賣,之後就跌價

有齊W同OOO嘅形態(仲有新形態添)
不過對BOSS戰好差,真係好差
睇佢空手道式大叫
迪士尼zio
超人邊條女正 女主太𡃁妹 揸飛機嗰個又太老

無意中見到佢淨係follow咗Mucc嘅bass手
睇唔出佢係鐘意視覺系
匂わせ
Molamola
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞