黏土人同好區 (21)

1001 回覆
4 Like 16 Dislike
當你唔訂就會炒起
定律黎
淨係holo果堆我已經唔敢唔訂,反而fgo真係多現貨
日和果兩隻咁平
我買但六百幾
以後真係有特典先訂
有, 但交收要就時間地點
本身住附近應該ok
普通訂野同孤仔個價差唔多
但成日有特價清貨

btw我見其實有幾隻已經減價左幾次先變呢個價
Rr買過一隻現貨,大埔太遠叫佢寄過黎算,btw佢覆得超快好似唔洗訓咁
仲以為有伏 之後有興趣嘅話叫sf到付
乜黑魔女定價咁貴架?

邊度仲有得買1363 齊藤惠那 而家5缺一
carosell 都無
咁貴應該唔會買了
原本定價轉匯已經45x,再計多你少少運費,正常價
嗰時訂$53x
有幾隻online限定一個月就轉左普通貨
好似係
即係行貨賣online限定價,咁下次我online買算
依隻一關始已有實體鋪貨,所謂online限係指無其他網賣,網上限gsc
最初得GSC官網可以訂
截左訂成個月GSC先出公告
感謝各位平時對敝公司產品的支持與愛護。
在此公告於2021年2月18日(四)開放預購的Good Smile Company商品「黏土人 蒂姬」,購買方式有作變更。
一開始為GOODSMILE線上商店限定商品,但由於諸多原因,現在也可於部分實體店鋪購買。
造成各位諸多困擾,我們在此致上誠摯的歉意。煩敬請見諒。
黑魔女一開始台版官網已顯示有實體通販,蒂姬唔知佢玩咩花樣後期先開,我估計係收唔夠訂單逼住開通販,隻蒂姬定價俾黑魔再貴多一百唔係個個都肯玩
但香港的鋪用online限個價黎賣行貨,咁我下次係gac買未算,比多少少送到屋企
有時都唔知佢點定
global係online限定,台灣/日本有時又唔係
日本網買啦 唔要特典嘅大把
奸笑痴線 睇黎要全系列都出坐低件
行版個價係無得估, online限定係一時時先會用返普通行版個匯率,之前bayonetta online限定有行但正常行版價,fate racing 貞德figma online限定有行但同日版一樣價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞