[多圖]生化危機電影又重啟!重啟版《惡靈古堡首部曲:拉昆市》首波劇照公開,2021 年 11 月正式上映

88 回覆
6 Like 37 Dislike
第一代個故事幾正之後
改到變垃圾
但係舊版第一二集都好睇wo
拉昆市飲拿鐵
唔係有套係John wick 入面個黑人做wesker 咩
舊版導演成家齊齊cap水fatfat,crapcom俾佢玩埋芒亨真係有米
佢依家都唔係真係差,但唔應該做Leon囉
浣熊市有乜問題
D遊戲真人電影化d選角

唔知點解硬係硬睇膠膠咁
搵件蝻做Leon
拉昆
11月已經上點解好似無乜聲氣咁
做生化危機4果個路易斯就啱晒啦!
Netflix 劇集

唔好差姐
但新電影版個導演好似拍親d戲都低分
Ok, 淨你唔反呢個
https://www.imdb.com/title/tt6920084/?ref_=nm_flmg_dr_1
Ada Wong 其實亞洲人樣就得
睇casting 成隊S.T.A.R.S.都出場 又有Lisa Trevor 又有ada
應該一集想講哂bio1,2?
btw T103呢? 會變成點
睇完你條link 貼多少少劇照先,話多圖就係要多圖
下面呢張圖中間個黑黑地的女仔放大黎睇,唔會就係牙Jill嘛???
髮型膚色好趕客喎

Lisa Trevor 都有,勁想睇啊

btw 係一集講晒bio1-2,打機就耐姐,電影劇情個半鐘可以講好多野
係,其實上年年底已經有消息
我都係今日先知,見連登好似無人提就貼過黎
可能同netflix果套劇集咁上下一齊出新聞,d人撈亂左以為唔係電影黎
呢套好似劇集黎?
原來imdb有 full cast and crew list

佢做ada wong...
Lily Gao...唔知乜水黎

Source:
https://www.imdb.com/name/nm5182450/?ref_=nm_mv_close
https://www.imdb.com/title/tt6920084/fullcredits/?ref_=tt_cl_sm
唔撚係嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞