[親生仔] Google Pixel 討論區 (63) Pixel 6 蓄勢待發

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
好似有俾tech media 試機
應該係Google落咗order封口
中階4a好撚襟,都係用返pixel做標準嚟judge android表現啦

用過3A嘅相信都唔會話電量唔夠用
不過,老老柒柒,用電話其實應該有幾興奮
第一水3XL同第一水4a用家表示冇問題

多問題會唔會只係第一批多人買,所以多人report有bug做成錯覺
冇錯,因為每次pixel發佈新機後,YouTube就即刻有海量嘅包膠
3a直頭係核電廠
Google Pixel 6:Coming Soon 篇
https://www.youtube.com/watch?v=bXB5SN7euiQ
black friday當代機好似唔係減好多
就算賣到$899,都係$7200hkd,$1099 < $8800
幾時嚟個錯覺pixel賣過萬
black friday買5a
上一代機其實都唔係減好多
soon左幾個月
Teaser: Jun 13, 2019 (https://twitter.com/madebygoogle/status/1138876305158500353)
Announce: Oct 15, 2019
Release: Oct 24, 2019

Announce: Sep 30, 2020
Release: Oct 29, 2020
明明年年都10月尾,真係唔知啲人屌乜
出啦 好悶呀!
所以咪年年銷量包尾
成日都問幾時出真係幾煩
遲下升an12 升要洗唔洗機?
係囉,班人都唔知係唔係特登嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞