一人一個溝死女既技能/興趣

205 回覆
17 Like 5 Dislike
我覺得已經算係
perfect pitch呢d仲要係有得練到有
你而家慢慢練到有... 咁算唔算有? 我唔太harsh覺得你已經有

唔需要天生就100%準確無誤分到粒音係F, A, C, E# 先係既
(我覺得)

你問多幾個音樂fd訪問下
no, 王羽佳 Prokofiev Piano Concerto No.3先適合佢
唔洗金牛 d女見到咁樣都濕晒了
好似唔work
利申:有ppl
揸飛機

選我正解
諗起有個統神咁嘅台灣肥仔手工整光劍
整到大把鬼佬訂
都有女朋友
Youtuber許伯又係大肥仔又窮過都有女陪佢捱

調轉女仔係咁就難喇
樣貌一般 身家一般 冇乜技能嗜好
對住塊鏡可以同靈界交流
一齊s木到好高呢?
識玩
錢都唔夠實際
9成都同意絲打
除左神秘感
無料唔好搞咩神秘感
試過有男同事自己走黎同我閒話家常
過2-3日先應我(其實佢可以一開始唔搵我,大家保持返10米距離)
一係平時個樣懶chok
個態度非常唔要得

呢d無料既男人千祈唔好玩神秘感
揭開乜都無就尷尬啦係咪?
有才華當然可以玩神秘感,又唔痴身煩人又有quali show超正
無才華男人唔好搞咁多野,盞乞人憎
PUA
唔係喎 呢個幾好笑
買埋國泰一定得
個啲唔叫神秘感
個啲叫扮高竇
神秘感係指
咪一開波講曬自己啲野出黎show off/博同情
Btw好認同你講野
7就返屋企訓覺打飛機
咪撚溝女
冇資格啊
勁過193
唔洗溝女,全部老婆
終身免費波鞋
膠下膠下就得
一定係砌機!上次同女神一邊行高登一邊執料(first date!?),人頭湧湧,但個世界就好似得返我同佢咁,之後上到佢屋企,砌到身水身汗(冷氣壞左),佢特登拎左杯汽水(加冰wwww)比我飲,仲係咁讚我叻添!

間唔中想裝開心版PS/office或者電腦中左毒都會搵下我,keep住有 contact咁(歪頭
認同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞