如果有得比你做段譽同韋小寶,你會揀做who?

57 回覆
44 Like 135 Dislike
段由細到大都係王子
要乜有乜
輕功第一人
內力曠古礫今
冇人可以殺到佢

韋小寶前期慘到乜咁
去到中後期開始先叫開始享受
但都係成日擔驚受怕
小龍女同死屍都係唔可以屌
who?
最尾都應該係揀做韋小寶
雖然前期唔係咁順利
但係整體感覺人生比較有趣
又可以又好似雙兒咁樣咁好嘅老婆共渡患難

同埋除非你做一個昏君如果唔係做皇帝都唔好玩
20比57
凌波微步定神行百變勁啲?
利申 想做段郎 新劇木婉青勁撚正
鐘靈正d
應該凌波勁啲
天龍八部武功好似係所有金庸入面最勁
最勁應該係阿青劍法
做段譽仲洗咁樣返工 佢皇帝黎
講真金庸14本天書之中,令狐沖一定最屈 依家美國國防部都係參考令狐沖招破箭式製造愛國者導彈防禦系統 講降龍18掌佢又話有破掌式 講玄鐵劍佢又話有破劍式 講內力佢又話有破氣式 講鷹眼佢又話有破箭式 講ironman佢又話有吸星吸哂佢D能源

講x博士佢又話令狐沖冇招冇式X博士都讀唔到佢心

如果你以為磁力王應該贏既話,SORRY,你應該重睇一次笑傲江湖 根本冇得贏,你搵金屬掉令狐沖佢有破箭式 你開槍射佢佢都有破箭式 核彈佢都有破箭式 近戰佢有吸星, 一掂到你就玩完 仲有你冇以為生化武器可以搞掂佢,佢有易筋徑backup,一轉身咩毒都排哂出黎。

咁你話襯令狐沖沖緊涼冇劍個時偷襲佢就OK,錯!!!! 令狐沖既外掛易根經練到登峰造極,應該有模枋掃地憎既身法同氣場等等 古時都係靠佢既氣場保護大家免受台風襲擊 李氏力場都係佢既弱化版

令狐沖係唯一一個可以係20世紀生存既劍客,神盾局都發明緊時光機,番去古代搵令狐沖加入avengers 超級撒亞人孫悟空都要行埋一邊

以後講邊個最好打post除左行運超人,叮噹,孫悟空,仲可以加埋令狐沖
小寶啦
清朝

即刻投誠西方世界
古代同現代好唔同,你睇塔利班就知喇,出片教打女人架
26比62
27比88
某程度上都係段譽飛佢先
你不如改姓黎啦
段譽26歲做皇帝做到65歲,之後要做和尚,做到94歲死
後半世做和尚先慘
帶埋七個老婆去英國嘆世界
到英國娶多件鬼妹老婆
可以去番俄羅斯娶蘇菲亞公主
同意
36比108
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞