用緊xr既會唔會換機?

167 回覆
9 Like 82 Dislike
SE2係A13
幾時有新SE
你本身XR就緊係唔使諗啦
消費卷 5k + 擺上Carousell 賣到2k

換部iphone 13 256 gb

補$599
本身都猶豫,最後換咗
我本身跌爛換過兩次mon,玻璃爆咗
其實諗住用多1年,但係唔知點解信號好差,我sim卡換另一部電話係無呢個問題,可能關跌過幾次問題
最重要係電,xr出果陣好come用,宜家d電倒水咁,已經無打機剩係fb連登wsapp睇片
真係忍唔住
利伸:電池78%,同埋a12之後使用上覺得分別唔大
你接收訊號係靠個金屬殼,擺明個殼問題
我部舊機都收得好差
Wifi都差屌佢
成日會顯示鏈接咗之後但係收唔到data,所以唔堅持再等多一年
睇呢個po。如果我係商家佬。一定屌鳩個開發者你整到上幾代咁勁咁耐用做乜。而加我地出新機又無咩好突破既野。你係咪想我炒你?

利申:無左教主既堅持。用家真係
Xr真係唔錯,如果我愛惜佢起碼5年走唔甩,重點係a12世一
xr 一開始個個淨係屌鬼 咩5c 2.0咁bla bla bla

最後銷量證明 大電就係屈機
不嬲,我換13pm都係考慮大電,無穿無爛應該可以4~5年
諗住用多一陣,睇吓之後有冇Mini
換唔換係睇有無需要

而唔係為換而換

大把人用緊iphoneb 7,8
事實都大把人為換而換
個電池健康度唔知係未fake 成年前92% 而家仲係92%....
當年我買咗即刻出咗SE2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞