咖啡店嘅女仔

33 回覆
3 Like 50 Dislike
成日返工都經過一間咖啡店
店內既女仔覺得幾靚,都想識
佢就成日同店內個咖啡師傾計
返工中上環既我, 自問有料過一個咖啡師
好想去識佢 再笑7個咖啡師

有無人都係有呢d 葡萄既思想?
有d咩講可以笑7個咖啡師?

係條女面前扮威威 岀入申級寫字樓
佢個咖啡師就on99街鋪沖咖啡?
折墮到要去咖啡師身上拎成功感
係葡萄個咖啡師咁低級反而同到個靚日日傾計
字都打撚錯,正傻閪
唔知你搵幾多,你有呢種諗已經係一件廢物
有冇諗過個鋪位係屬於你口中既咖啡師
出入申級寫字樓咁巴閉
直接啲行過去識佢啦
講野一舊舊 字又打錯
想問你中上環返緊咩工 求介紹
任何一份工都屌打咖啡師啦,Ching 邊間咖啡店?
想來加入戰團
學好d中文先啦垃圾
做清潔
你公司好多豬扒?
得你一個正常明我講咩😂
成咋on9仔打錯個甲字都要捉住黎講,19-20歳讀唔成書既 on9仔

講番師兄 就係做金融界月入又唔差
先想笑7呢d咖啡仔30歳仲on99 沖咖啡
最緊要係 葡萄佢有得同靚女傾計

好想行埋去笑7條仔
扮下威威問下條女拎contact

問心條女識我呢d好過識個咖啡仔啦
講真你都去學沖咖啡 一黎你有錢有地位 二黎你識沖咖啡同條女有共同話題 仲唔食硬
傻西 全個post 淨係講足球同波
又一讀唔成書既on9 低級階層
仲想笑7人😂
邊有時間 係都繼續金融發展高級d仲威威
咖啡師做到嘅你都做到 仲要做得更好
咖啡師做唔到嘅 你已經做到
咁樣會唔會更型
咁咪唔得囉 你比唔到條女你好輕鬆嘅感覺 條女就會覺得你淨係對住啲數字

你諗下如果你都識沖 有一日你見到個咖啡師同條女傾緊啲咖啡嘢 你走過去搭嗲之後再指出個咖啡師咩位做錯etc. 再順勢話自己做金融閒時沖下咖啡 真係我係女都濕哂
ching心水清
無大志 溝件咖啡妹
好簡單 一走過去就大大聲話你幾十歲沖咖啡 咁柒架死開啦 跟住就問條女持電話
onL9 鍾意靚女有分職業架咩
哈哈 真心笑L左😂😂
exact7ly 係我想咁講既野,但我無理由咁仆街家嘛😂
咁你做咩要話個男咖啡師同埋話自己出入申級寫字樓
到底突顯到d咩
可能條女見你係旬盤就即刻落搭,今晚即刻俾張房卡你任你砌

亦有可能條女見你咁撚銅臭,唔想理你:寧願同咖啡哥哥屈喺間百幾呎工廈促膝長談傾電影,都唔想同個唔識尊重咖啡師嘅油面連登仔講半句嘢

即係咁講啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞