[VIUTV全民造星] 12人男子組合 MIRROR討論區 (311)

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
撈撈喊到眼都腫哂
其實diutv如果一早見到姜狀態唔好就唔好比佢出場啦
我寧願fans玻璃心碎見唔到姜 都唔想見到姜咁樣比人報導出黎 屌
上次陳屯市發晒燒病樣咁出場又係 第二日仲要出dr go event 呢啲咁既cls行程幾撚有體力都比人揸乾啦屌
咪就係 少許既定義係咁咩

[url]https://www.instagram.com/p/CTyefD0lBOg/?utm_medium=copy_link
[/url]
啱啱見到應該姜仔去左後台之後拍呢條片 撈都仲眼紅紅
佢地3個都要
我要見到12個健康開心既鏡仔啊
有live?
我唔想因為呢啲唔開心既野而食糖
你想佢地開心健康咁派糖
眼都腫埋
有人影咗相眼都腫咗
無live 啦
其實急性血糖低都有機會眼前一黑咁樣跌

可能真係斷食或者食得太少嘢導致
不過都唔排除其他原因
姜呀姜,公司唔識幫你安排都好
你都大個仔要識得照顧自己
唔舒服真係要出聲同顧住自己身體
睇到撈喊真係好唔開心

Vogue條片唔忍心睇條片佢地咁唔開心仲要拍片
所以就話其實應該係因為男裝秋冬裝好睇啲西裝無短袖嘅問題
唔止西裝啦⋯⋯hoodie都係長袖oversize都好睇啲,仲有可以加冷衫、領巾、頸巾呢啲accessories
你無辦法避
睇相
點解次次都要迫到姜去到臨界點先去關注佢身心問題,究竟姜要幾大壓力先會喺story公開講呢啲說話,經理人同公司究竟有冇真正關心過姜
唔忍心+1
睇到佢最尾個樣眼腫曬仲要笑好心痛
https://youtu.be/YuH2CVyxMxs

可以由1:48 睇起 王勁有解釋點解佢地成日都要著冬天衫
頭先睇覺得呢個世界真心cls
唔敢睇條片
見到個preview撈隻眼腫到咁 我真係唔忍心睇落去
明明佢地都唔開心 點解仲要佢地扮開心拍片
我想佢地都可以去陪姜 或者冷靜下
上次parda outdoor
hoodie+工人褲+防水褸仲要揹埋袋上身
邊個去camping會著咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞