Smile激光矯視邊間好?

15 回覆
0 Like 8 Dislike
見養和同清晰最多人講
養和大醫院,好似好多人揀,但見佢哋做開Lasik,Smile都只係近5,6年先有,反而清晰好似做Smile都做咗成10幾年,有無巴絲做過有意見

仲有香矯、HKOA眼科中心又如何?

同埋想問價錢包埋嘅增進手術其實重唔重要?見大多數都只係包1-2年,係得一間叫亮視美嘅包5年,但完全無咩人講佢

做喺對眼到,幾貴都ok,Budget唔係問題,最緊要係穩陣安全
補充返,近視600、400,
未深到要做Lasik,所以目前都淨係考慮緊副作用比較細嘅Smile
知有啲人會推介ICL可逆轉,但去到成6皮又太貴 同埋唔鍾意有嘢植入咗個身體到嘅感覺

誠心求巴絲推介Smile邊間比較好🙏🏻
我係2017香矯做
暫時度數都沒有反彈
除咗隻眼比較容易攰,冇其他副作用

但推薦去養和做 感覺上會再好啲
我係2017香矯做 smile
暫時度數都沒有反彈
除咗隻眼比較容易攰,冇其他副作用

但推薦去養和做 感覺上會再好啲
養和新症個期要排兩個月,咁你唸吓d人去邊度做信邊度
Clarity
做左幾年無投訴
好多人做完smile幾年見光散開

勸你唔好做
6月尾做咗養和lasik
左眼清曬,右眼仲有少少近視清唔曬
本身左450 右400
養和做 一隻眼仲有散光
又話budget唔係問題
搭單問
一般術前檢查到真係手術係隔幾耐?
諗住喺香港激光做
廣告post,定時定候又冒出嚟
咩醫生,定係由佢隨機分算
我19年做..原本400度近視250度散光
呢兩個月對得電腦多,我覺得散光應該去返100度左右...
諗清楚
郭醫生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞