何韻詩《你尚未成為的》 Hocc Shouson Live 2021 討論區 2

183 回覆
111 Like 1 Dislike
Ten Days in the Madhouse 冇都有啲surprising
但其實今次rundown好正
夜半敲門+代你白頭
痴撚線
超鍾意ten days 隻碟
嗰陣已經覺得佢真係同其他歌手好唔同,係好關心社會
之後heroes 隻碟係ten days 延續
但始終社會議題、正能量嘅歌唔夠k唔好賣
係時候j返上次Ten Days個full album live
Encore
今次好似仲喊得勁過麥花臣嗰次

要是我知 你還赴約 怎會後退
死都赴約呀我哋
Winson Shuen says:
September 13, 2021 at 7:51 am
Status update by 菇掌門 below:

除了感謝還是感謝。

感想明天再講,或者過兩日嚟個after party zoom再講。

關於Live playback,我地團隊處理緊,想sync返成條聲畫perfect曬先upload俾大家,放心我地會俾足24小時甚至更耐大家重溫。應該明天會有。

好難忘一個晚上,希望大家都滿意今晚嘅壯舉,你地有份推動成事嘅。

https://goomomoon.com/forum/index.php?/profile/1-菇掌門/&status=1810&type=status
想佢upload成個show隨時可以睇返, 唔介意課金
岩岩入去仲未有 聲畫唔同步仲整緊 等下
大部份都唔識
係時候認識吓
我都想知…
個重溫會hold到幾耐?
KKTIX就12小時
GMM就60小時
thank you
係啊 到星期四凌晨
Subscribe goomomoon睇返佢之前個mini concert
KKTIX係有得重溫未?
Hocc係FB話請留意email,會通知返大家重溫嘅時間
但都係咁好聽~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞