大家心目中嘅動漫女神

155 回覆
7 Like 57 Dislike
瑪奇 肯定係 全職獵人 入面其中最靚嘅女角。
佢同 希索加 嘅微妙關係,真係好正!
的確可以成為佢地之後可以成為情人嘅伏線!
不過作者連主線都未搞得掂……唔講啦。
「朋友的妹妹只纏着我」嘅動畫版,
製作公司與播出日期都未定。
我諗如無意外都要等到下年!
呢套動畫絕對令人好期待!
佢腹肌防禦力突破天際,型到

Ff下都好
我都想睇多啲佢同hisoka既互動

初期個種清純
後期個種賢妻feel 都正到不得了
好想有個咁鍾意自己的女朋友如果有,我都會咁鍾意佢
姬絲秀忒·雅賽勞拉莉昂·刃下心
大野晶
另一個我嘅童年回憶女神。

卯都木命

仲有…

苗木野空 (苗木野藍天)

愛醬
治療我無數次了,精神食糧
咪日日對住啲公仔射精啦 毒撚
漏左打, 係死毒撚先岩
嘔心少陣啦 真人無朋友死毒撚
我見到最後回覆時間,但係又見唔到留言,
所以就知道有畜生入咗嚟。

大家唔使理某幾個智障雙失零朋友嘅痴線佬,
成日係度周圍撩交嗌同逐個俾負評。
我每見一個,就會即刻完全封鎖哂。
講咁多廢話你又係日日攬住啲爛膠公仔 處都破唔到既死毒撚 扮咩 傻閪 點都似係你要匿返入個洞多啲啦😅 講你打字似寫故 就踩中你一輪咀 笑撚到我
你平時whatsapp係咪都咁同人傾計? 呀唔係喎 你都無朋友 傾條撚咩 平時都係日日係咁望住啲臭膠公仔 諗一大段野 然之射落去 唔好奶呀記住 有你啲臭精架毒撚
去沖涼啦 仲玩連登隔住個mon 都聞到你浸酸縮臭味
面對現實啦 block block block 少少講一句就串親到你 玻璃心到呢 死毒撚

動漫女神喎? 聽到我打哂冷震
有本事就開多幾個分身或叫同類入埋嚟,
我一次過report + 完全封鎖!
逼人笑鳩你啲死毒撚
你啲朋友呢? 死哂去邊呀 學人講朋友
成世數埋都唔知有無一兩個, 唔係喎 你電腦入面大把啦
末期異次元毒撚 行街小心啲 咪撚非禮人呀 睇你個撚樣都係輕度/ 易服 個啲死變態黎
繼續匿係電腦後面啦 肥毒爛面毒癌
成班死全家嘅畜生,俾人見一個封一個。
你地唔會影響到任何人。

蓋世實屌老母
解除完全封鎖

宇宙緣
解除完全封鎖

普通人一名
解除完全封鎖

女神江b
解除完全封鎖

喊狗幾時死
解除完全封鎖

南極灰熊
解除完全封鎖
湯之花幽奈

Queen Historia

加藤惠

玖玖

雷恩

一色彩羽

沙優

蘿莉雷恩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞