銀魂 J2粵語配音(1-265) google drive即睇Backup

170 回覆
179 Like 2 Dislike
樓豬萬歲, 我愛樓豬

竟然有錢上網
之前有一位巴打save 低左銀魂J2粵語配音,仲整埋個網.(多謝偉大嘅巴打 )
但係近日已經上唔到.
原網址:rcmtlc.atwebpages.com/form.html 上唔到
好彩之前有save低個網嘅code,所以係依到放返出黎,
希望多d人可以睇銀魂
*********仲有最重要嘅一點係我搵唔到個網嘅原作者係邊位巴打
google 搵到可能係:黑白無常 #99307
如果邊位巴打知道原作者可以講聲 *********

終於搵到係邊位巴打放上google drive
係 消息人士
http://forum1.hkgolden.com/ProfilePage.aspx?userid=271648
留名
之前有一位巴打save 低左銀魂J2粵語配音,仲整埋個網.(多謝偉大嘅巴打 )
但係近日已經上唔到.
原網址:rcmtlc.atwebpages.com/form.html 上唔到
好彩之前有save低個網嘅code,所以係依到放返出黎,
希望多d人可以睇銀魂
*********仲有最重要嘅一點係我搵唔到個網嘅原作者係邊位巴打
google 搵到可能係:黑白無常 #99307
如果邊位巴打知道原作者可以講聲 *********

終於搵到係邊位巴打放上google drive
係 消息人士
http://forum1.hkgolden.com/ProfilePage.aspx?userid=271648

澄清一下先, 呢個版本唔係我upload
而且入面好似得前部份係我整
我記得都有個巴打upload過上google drive, 但唔係好肯定係咪呢個
加密好似會好啲

Btw, thx樓主
但我好想有埋字幕
感動
支持
搵左好耐,多謝你
講多無謂
正評留名最實際
留名
本來諗住瞓之前睇一集,睇到唔識停
多謝巴打
而家睇返將軍有份d集數
笑完個心就好sad
留名
留名多謝巴打。
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞