一人一首Avril Lavigne嘅歌

122 回覆
49 Like 2 Dislike
dont tell me
聽開佢頭兩隻碟嘅人根本好難接受佢轉風格唱GIRLFRIEND,可以話係兩批唔同嘅聽眾
其實係 不過做歌手又唔可以剩係唱一種風格嘅
佢會改變我都好欣賞
Give you what you like
同意,雖然係the best damn thing呢隻碟真正令佢全球的人氣推到更高峰,但嗰果反差對由第一隻碟聽開的樂迷黎講係幾難接受,或者我認為本身個Avril Lavigne 已經逝去咗
You were everything everything that I wanted
We were meant to be supposed to be but we lost it
對失去了的愛情嗰種發泄
It’s nice to know we had it all
Thanks for watching ups and falls
And letting me know we were done!!!
其實好掛住本身嗰個 有味道多啲
應援團
Same
過左咁多年後呢首聽得最多
Tomorrow (Live Full Band Performance)
Lm
All the favourite
一定係complicated
Lm
All time favourite
don't tell me
freak out
Naked
海賊王film song - how you remind me
sk8er boi
大家係咪仲hold緊張演唱會飛
Pinku pinku 的世界
My Happy Ending 先開始識佢
當年日日都loop 頭兩隻碟
從未試過有一隻碟可以令我每一首都鐘意 仲要當年係有兩隻
直到宜家都冇邊個歌手可以令我全碟都鐘意 bruno mars 接近但都未係

TBDT 變得再pop rock 啲 但係都未話接受唔到 有啲歌都有開頭影子
反而Goodbye Lullaby開始先係最難接受
可能真係人大咗同大病過 風格已經唔再係我當年狂迷嘅佢
不過作為舊派fans 見到佢健康快樂就好
同你諗法一樣

今日vma
keep holding on
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞