note e power做的士?

101 回覆
42 Like 2 Dislike
仲要班廢老連混能JPN都已經唔想揸,話多嘢整
仲點會同你玩e note
汽錢平一倍,note 又少咁多位裝行李
點揸
廠方數據起碼8折。
點都冇可能夠JPN Taxi LPG Hybrid咁癲
班車主好仆街
混能車會收貴啲車租因為慳油啲
同埋班車主諗法好簡單,架車一定要盡可能廿四小時做到生意
而成行都係淨係識整豐田,呢個壟斷真係唔係咁易打破
JPN Taxi留返俾後生揸
我之前搭的士同啲的士佬講過冇comfort咁慳油同埋冇咁好睇位好似係
係街一泊完車就有人開車門
除咗法拉利 咩車款喺香港都唔會買紅色啦
一揸出去就笑柒你係的士色
專登噴銀紅two tone出嚟做假?
唔太關事 一要停低再起步就差好遠
日本做到貼近測試個結果係因為佢地多highway/郊區路
揸的士呢啲兜兩圈市區路已經跌到10幾km/L啦
仲要佢地等客嗰陣唔通熄車咩
咁班的士司機租依部唔知為乜
mazda同tesla大把
應該有啲後生會拎嚟玩
本身諗住買依部同jazz,今日睇到做的士真嚇一嚇,本身我老婆鍾意note,我就鍾意jazz,出的士我就真係唔多想買,今晚同老婆講講下仲鬧埋交
假唔假就唔知
不過邊有可能用咁細嘅尾箱嚟做的士,除非專登用幾百萬的士牌去上牌為興趣搞下笑
上銀下紅係的士專用色
普通私家車唔噴得(好似係)
依家新豐田的士個尾箱都唔見得有幾大
https://youtu.be/92tcluOjifk

應該唔係搞笑
出唔到牌另計
用Leaf唔會好啲咩,note咁細部
班廢老起步淨係識一腳地板油轟落去
轟到燈位大大腳brake
乜撚都死
Leaf純電車要叉電,點做生意
Leaf就算俾你叉supercharge咁快 都頂唔到你跑一日
note個油缸又係細啲 拎嚟接客要每日入油

拎去做Uber呢啲part time都還可以
拎嚟做揾食車又冇得入柴入氣我真係唔明咩玩法
Shirley竟然鐘意呢款
我淨係睇油耗,實際HB note差HB jazz好多,同埋原來jazz size係大過note…內龍又好用過note,jazz講真只係輸在個樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞