[ARMY]防彈少年團BTS討論區(33)9月Line 南俊&柾國 生日快樂!!!

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
【體育傾鄉獨家|防彈少年團為聯合國大會日程將於18日前往美國】防彈少年團將以聯合國大會演講及特別使節團身份前往美國。

經確認,防彈少年團將於18日韓國時間下午7時30分乘坐仁川國際機場2號航站樓前往美國紐約。防彈少年團前往美國的日程是為了參加下週在紐約舉行的第76屆聯合國大會。防彈少年團將於19日至23日,與文在寅總統一起對紐約和檀香山進行為期5天的訪問,文在寅總統將在此次聯合國大會上第五次進行主旨演講。

防彈少年團在聯合國大會演說中將會發表怎樣的言論,也引起了全世界粉絲們的期待。防彈少年團在2018年和2020年的兩次聯合國大會部隊活動中作為演講者出場,引起了全世界粉絲們的共鳴和高度讚揚。特別是今年是南北韓同時加入聯合國30週年,因此,防彈少年團是否會就此發表演講備受關注。

在此次聯合國大會上,可持續發展目標(SDG)將成為核心議題。防彈少年團將出席SDG Moment活動並發表演講後,通過視頻表演舞台。
https://youtu.be/eAaIC4LEpI8
個youtuber好開心
叫得好大聲
24/10 Online Concert
10月又有in the soop又有online concert 好幸福
大家可以買定手燈
wadiu 想喊
買完係屋企封塵終於可以拎出黎啦
唔知會唔會又有特別版手燈
剛剛訂個支特別版是咪都可以用了
巧興奮丫

唔知有冇得變色呢
(唔係自己較色 場控個種
上次好似係連咗個apps都可以跟住變色?
求老米指點
Online好似係要連電腦個藍芽先可以同步
連app只係你可以轉顏色
希望今次SE可以連ios
我枝三代同特別版終於可以拎返出嚟
電腦冇藍芽咪食屎
一個ac通常可以連兩部
用電腦睇 再用電話連army bomb
有冇人有興趣夾online飛
身邊冇朋友係米
我唔知係點玩, 有需要都可以同你夾既
上次muster係一張飛可以兩個裝置入
同muster一樣嘅話我應該會買4K
上次淨係買到hd
4K 係咪member先買得
好似話好難搶下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞