點睇連日本妹都讚麗英首Yoasobi唱得好聽

37 回覆
13 Like 52 Dislike
唔係為反而反
而係麗英把聲好尖好薄 好似小學生唱歌
點解會覺得好聽
日本人就算你唱得幾撚難聽都唔會彈你
咁鍾意猜疑 人地講話鍾意又唔信 人個人生都幾慘 你真人係咪好撚毒
你好撚on9 日本人就係好難食都唔會直接講
唔理解人地文化無啦啦係到屌柒人
明明都聽到唔好聽 會唔會專登拍條片 又要去扮哂野話好聽?多鳩魚?
明明自己都係一個香港人 係到扮哂好了解人地 真係好撚癡線
自己覺得唔好聽 就將自己把尺放落人地到 仲要扮晒好了解日本妹 話人地唔會咁直接 究竟幾on9先咁樣做
知唔知咩叫本音同建前?
日本人自己都覺得自己係講一套內心又另一套既民族,有咩好推翻?
無知真係可怕
真係好好笑 點會唔知日本人有呢樣嘅講野方式 但你地最好笑嘅嘅係好表面就知道有呢種講野方式 就假定人地每句說話都係以一個虛假方式去答人
其實你唔洗去日本喇 橫掂班友每一句都係假

另外 呢條片係人地睇完覺得好聽 拍出嚟再剪嚟加評語 你地班傻閪就係咁用你地自己表面嘅認知去睇人 去代入人 去幫條日本妹去代言 話人地以建前方式講野 邊個先係無知 用自己去定義另一個個體
啲日本妹講覺得好聽 就死都要屈人 話人地心入面係講唔好聽 唔好懶醒以為自己係人地心入面條蟲喇
真係有接觸過日本人識聽日文語氣就知呢兩條女講既野假到飛起
特別係左邊條女,完全無興趣
得你一個死撐真係可憐
心理專家
藝術既野就係咁
只有分鍾意唔鍾意,無得講好聽唔好聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞