hana 集中討論區 (75) - 生生死死看透雲淡風輕

1001 回覆
2 Like 6 Dislike

美斯連 lolita 都吹奏
口味重到
吳卓羲日前凌晨4時在微博突然出Post ,Tag咗女歌手菊梓喬(Hana),引起全城熱話競猜兩人正在拍拖。阿Ron 今日(11/9)現身尖沙咀出席新店開幕活動時,就此事回應:「其實我係透過鄧智偉而認識Hana嘅,之前有講過加大家微博,而嗰日我凌晨開緊工嘅,玩吓手機時就見到佢,於是我就Tag佢,想話畀佢知我加咗佢,點知就牽連大波。其實我又冇講嘢,唔知點解第二日會變咗一堆熱搜新聞。」

終於嫁得出喇 (好似係)
玩玩下手機就見到

無處不在
https://youtu.be/D6g4Xgj3TbQ

1:01:05
記者: "咁有冇發展空間呢?"
吳: "唔講呢啲喇, 唔好越描越黑喇"

之前有個ig友將個遊戲角色變咗做你個樣
可能同呢件事有關
依家應該上得水

前面即日story有講有去跑,冇cap到only
吳冇否認
玩曖昧
樓豬:
別怪她 別怪她
別再敷衍對話
疲累了讓我休假
問到對菊梓喬可有好感?Ron表示:「佢唱歌好聽,希望嚟緊可以合作。(鍾唔鍾意呢類型女仔?)唔講呢啲,仲揀緊,工作冇咩時間,冇諗過tag佢會發生咁多猜測,咩2.0我覺得好好笑。(傳你哋前後腳去大埔某百貨行街?)我自己有去,平時經常性自己去呢個超市。(有冇發展空間?)唔講呢啲,由人哋諗我控制唔到。(依家單身?)感情嘢唔講,專心工作,平時唔係好搞社交網。(學習?)我手指又大驚整錯,以為tag話佢知,唔知有咁嘅誤會。(同佢溝通呢件事?)一齊睇到成件事,有講吓,冇乜嘢。(佢好失望?)係一場誤會,冇啦,tag就係揀咗咩,咁tag完咪要結婚?

以為Tag 完人唔洗負責任?
美斯好想牽紅線咁樣喎

最緊要係帶眼識人
https://youtu.be/V2GQ6YwbXe8
同連詩雅ig分頭放閃 陳家樂唔認戀情浮面:焦點唔該擺返落我個身軀度!

樓豬雙重打擊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞