水晶撚入嚟 (48)新手睇晒置頂先再問

997 回覆
5 Like 15 Dislike
影到好灰

係平嘅,本身我都想買月亮石,好彩買唔到

我的碧碧 雖然無物晶體又未到石種唔透

好想買多粒粉橙 橙紅 同鮮黃加落去/換左去

鮮黃好難搵 淘金絲雀8.8一粒要成4XXX,好癲
好靚
搵極都搵唔到 究竟月亮石係完全唔掂得水
定間唔中沖5-10分鐘水其實無影響
求指教
純粹見到舊藍晶原石隻藍色好靚.買左做擺件.
但無乜玩晶.得一條白阿賽.想問放上去當消磁得唔得架?
好靚啊

想問圖中黑點係咩來手圍太大,17粒珠想甩走一粒.
一係依粒黑點珠..一係有粒好似崩左咁.,但店主話天然亞賽紋路所以咁.
大家點睇..整走邊粒好
已解決.原來污積係入面
黑在叫你小心啲講野 一陣比人出律師信告你
喺屋企唔見咗條金運石
有冇咩特別意思
係咪嚟緊會有事發生
水晶撚入嚟 (49)新手睇晒置頂先再問
https://lih.kg/2800481
代表你要再俾錢買過條
有冇人幫襯過slipshod2018
想買條貴嘢 但佢好似冇鋪頭
怕怕

11m 買咗$330
想問吓 第一次買水晶 買咗拉長石
如果想增加正桃花 吸引靈魂伴侶,係咪戴右手
hello, 大家好,我係新手,大家多多指教!
因為今年犯太歲,聽人講戴水晶可以幫下手所以就入咗坑。
前排買咗條3500蚊8.5mm 嘅彩超七手鏈(店主話彩超七功效比較全面)
3500一條鏈對於新手嘅我嚟講都幾貴,但係因為對水晶唔熟悉,唔想喺淘寶買(雖然好吸引,直播嗰啲幾百蚊就有一條)
想麻煩大家幫手睇下我買得值唔值
P.S. 帶咗兩星期,未有任何感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞