LoveLive!! ラブライブ!サンシャイン!! 同好者交流區 (2)

1001 回覆
8 Like 17 Dislike
無啦啦潑完人屎水就話人地帶主觀偏見?
理性討論
之前踩一捧一嗰啲無聊人我都見唔少,當然我都唔認為呢個係最主要嘅原因,但唔可以否定有一定嘅關係,我地圍爐係自己po講下,你唔中意aqours咪唔好入呢個po,我地呢度啲又冇去你個邊搞你地個po。不過你要係度同我討論我都冇所謂嘅。

利申 我都幾中意虹團啲歌
老女人個po我由高登時代跟到黎家下都有入去睇
虹po就直頭沉左好耐
以我所知呢2個po由一開始已經講明各有各吹
無乜特別都唔會提其他project既野 sofar有時叫下春屌下鬼大細超之類
但咁撚樣河水不犯井水都唔得?
果2個po d人就擺明唔鍾意水架啦
但果面2個po就算點樣推唔起無野up都唔會無啦啦扯落到話係d水狗攪到無野講啦

好心啦
講明先,嗰句唔係我講嘅,我都唔係完全同意
好奇問下
請問幾時有虹團狗走過入黎爆過閘?
點解你地個post推唔起會係關繆斯林虹衛兵事?
咁都賴落人影響討論氣氛事?
d水團人走入虹團/老女人po爆閘就真係見唔少
你可能冇啫,總有其他激進啲嘅fans,
你都一嚟就帶主觀偏見入嚟討論啦

利申 冇去搞過其他團嘅po
呢個po先開到第2個
我自問岩岩碌左一眼我就真係唔見有d虹團狗無啦啦走入黎爆閘屌鬼啦
自己個po推唔起就屈落人地到
理性討論
之前踩一捧一嗰啲無聊人我都見唔少,當然我都唔認為呢個係最主要嘅原因,但唔可以否定有一定嘅關係,我地圍爐係自己po講下,你唔中意aqours咪唔好入呢個po,我地呢度啲又冇去你個邊搞你地個po。不過你要係度同我討論我都冇所謂嘅。

利申 我都幾中意虹團啲歌

我絕對同意架喎
但家下無啦啦咁樣比條友潑完屎水入黎問返個清楚明白我覺得好合理掛
個po推唔起就話關人地2個團d fans影響風氣事
人地入都無撚入過黎...
咁想開新話題比你開到了
至於你話呢邊既人有冇過去搞其他po既
咁我又坦白講係無既 只限呢個po見過既人既話
但虹團po不限一次比其他水既fans入過去無啦啦爆閘
唔睇你大水水就係妙思林虹團狗

呀B, 你仲惡過共產黨呀
sofar我唔係為呢d咁無聊幼稚既野入黎還拖定點
只係純粹想攪清楚
點解你個post推唔起會賴到落繆斯林虹衛兵到?
你水冇人睇咪冇人討論囉
咁我控制唔到啲嘴臭嘅人,總有啲人中意引戰
所以我都無地圖炮
呢個我個人同意,真係少人,我都唔會扮見唔到
其實嘴臭嘅人都有嘅,#112同#114,當然唔係要怪佢,但呢啲人真係幾無聊,係都要入嚟講句廢話
果條垃圾入虹團po都比人當弱智咁玩
果隻嘎嘎嘎嘎嘎真係正宗廢物黎 懶係假膠攪笑
比人撚多兩撚就起哂鋼嬲豬 後尾仲笠撚埋水
原來條友係弱智,咁要體諒下啲心智有問題嘅人
早知應下佢
佢係有適應障礙症要全面停工
當然時間係可以醫治
深田恭子都有,最近先復工

其實佢成長背景都有關

加上有時講野又比人過份錯誤解讀
例如好似有講類似想多點做個人歌手的事
又比人解讀為睇唔起水團之類

跟住種種咪比到壓力爆煲咁
假如你係營運,如果有個成員好耐都未好返出唔到嚟,為咗唔影響運作同埋錢,你會唔會提早迫佢畢業再搵過另一個人,或者是但8個人繼續落去

好肯定佢要好多個月先會出返嚟,而且仲有可能提早畢業
到依家我都信anti多過fans係事實嚟,因為見人憎我又憎好容易
呢度突然多咗十幾個post
我都冇留意到
多得你D水水手joke

成功推post
出聲未?覆下未?
定因為你之前入虹團po 9up無人理就覺得係針對你從而攪到影響埋水po風氣?
又要撩皮又要笠水
定你覺得亂咁潑人屎水人地會睇唔到
LL呢個IP 既性質決定左佢唔可以隨便換人
同其他IP比LL有強調2<>3次元既互相影響
亦都係主動會將中之人既要素放番落作品入面
呢個做法換一個人同時影響戲裡戲外
咁有朝一日爛鐵份財報就黎死要博下就另一回事

同埋計效益既搞換人不如出多隊新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞