傳李嘉誠公子或出事

282 回覆
32 Like 188 Dislike
人地見面講演藝投資啦。有真料就爆L咗啦,使咁玩
李澤楷未婚,宜家有女伴出現,搵幾件財演9UP兩句就變利好消息啦

楷仔搵FD射兩個廣告俾個女星,女星報恩含得落力D,大家WINWIN
之前條帳面數係啲數佬計出黎俾支那睇啫 , 誠哥啲資產有 9 成喺歐洲 , 香港同澳洲 , 香港果啲一直暗盤賣緊 , 支那果啲預左唔要
你睇左盤數未 咩叫正係講面數 俾人睇
d地盤/ 同大廈唔通真係唔計咩
9成係外國你點計返泥

香港同大陸仲投緊新地又點計 有時講野可以客觀d
睇下事實先
花姐會唔會俾佢大老闆搞薑濤呀!點都唔會啦
共產黨要搞佢我覺得唔出奇
但係話佢搞男人搞到俾人捉到痛腳我覺得唔會
佢玩得少咩 點會咁唔小心
玩左咁多年衰係個男人到
古天樂失去了一切
李嘉誠證實了消息
證明連登真係比弱智上
貼呢段野如果係唔係真野
因住比人告散播假消息
不誠實使用電腦
同刑事有冇關?(雖然而家乜都可以拉埋國安法一齊講...)

如果無關刑事的話咁最多係計花邊新聞咋喎。人哋閂埋門,只要唔直接影響其他人,搞咩都只係佢兩個之間嘅事。

Coffee 嗰陣 gathering,門後面發生咩事我哋咪最多靠估,今時今日又咪冇穿冇爛。就算當年真係俾你影到裏面嘅情形,大家除咗會開心 share 之外我唔覺有咩問題
要爆就爆啦 今時今日連李嘉誠都搞 就知共產黨走頭無路
大紀元成日都作野,做假新聞
如果班大陸仔明香港人點諗,就唔會搞到咁
同「想知再講」嘅post 有乜分別
誠哥喎 你揾馬雲呢d二打六鄉下佬比
其實除咗人格謀殺之外,可以出咩事?又唔係犯法…

就算人格謀殺,都只係局限於一啲持保守價值觀嘅人啫…

賭王生前四個老婆,有冇問題?佢個女(唔只一個)俾人傳同性戀,又有冇問題?
馬雲都二打六鄉下佬
佢哋對波
有錢真係好
佢哋只係keeper
https://youtu.be/aHGd6LqAVzw

Elon musk都笑鳩佢
唔爆死全家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞