返工做埋同一行先知同男朋友價值觀唔同

18 回覆
5 Like 21 Dislike
我同男朋友都係做地產,佢全職我兼職,加上唔同team
所以開到單,抽佣都唔同,當然佢抽得高過我
有一日,我搵到枱客,我按正常情況下pass比我大佬追
然後,我男朋友就發我脾氣鬧我,話我唔射枱客比佢
(因為我射左比男朋友既話,咁就會變左佢既客,所以佢會有佣分番)
男朋友都話係驚我遲啲唔做,會比我大佬食左枱客,有成交唔分番佣比我,同時話我唔諗佢依架有經濟困難,順口話埋我對段關係無付出添(題外話)
其實我真係覺得自己無做錯,我按正常程序pass比我大佬跟枱客
點解要比佢鬧,就算最後真係比我大佬食左枱客
錯個個係我大佬,而我無做錯,我心安理得
加上枱客我自己搵番黎,我係咪有決定權呢
再加上男朋友口口聲聲話pass左比佢成功成交既話
會比番啲佣我
但我地耐唔耐就嘈分手,咁分左手係咪又會比番佣我?
我真係唔明自己做錯啲咩
你冇錯
一齊左幾耐啊?
佢食唔到你D客咪發你老脾

醒啦,個地產佬似搵你著數多過當你係自己條女
但我地耐唔耐就嘈分手,咁分左手係咪又會比番佣我
你自己都對段感情無信心,建議分手。
當然你未玩夠可以繼續,但如果你係想搵個一生一世的另一半建議你慎重考慮段感情可以堅持幾耐。青春有限,及早搵下一個
擺明當樓主係下線啦, 多個人幫佢搵客咁解.
不過估唔到樓主手指拗出唔拗入
aa狗就飛啦
感建分
做aa唔靠佣食屎?
唔益男友抵佢嬲啦 你有決定權比枱客邊個 佢都有權嬲
叫條仔食屎啦,同靠女人有乜分別
射完比你男友
你就真係無得撈啦
當你大佬傻架咩?
問題就係你射左上司,互相射黎射去咪好地地,做咩搞多個對手出黎,好易有皮膚病
一般嘈交都要比你放上連登
你都好極有限啦
得罪講。剩係做地產呢一點已經飛得
你估80、90年代咩?
邊到仲有做地產/保險可以發達架
你見識小, 有部份真係做到發達,當然係小數
順口話埋我對段關係無付出添
分手啦
唔好再浪費寶貴光陰喺依啲男人身上
真係豬一樣智力既女朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞