42歲確診女病人2次到訪曾到精品酒店

22 回覆
15 Like 1 Dislike
涉L452R變種病毒株的初步確診個案曾到訪地點

.赤鱲角香港國際機場一號客運大樓6樓環亞機場貴賓室(離境大堂,鄰近1號閘口)(8月24日上午8時至上午10時)

.觀塘觀塘道418號創紀之城5期apm 4樓L4-19號舖錦麗(8月23日下午3時至下午6時)

九龍塘羅福道9號異風情精品酒店(8月22日下午3時至下午6時)

.九龍塘達之路80號又一城(8月22日下午4時至下午8時)

.將軍澳康城路1號康城商場3樓353B號舖陳勤記鹵鵝飯店1948(8月21日下午7時至下午10時)

.曾乘搭任何由將軍澳工業邨開出往尖沙嘴東路線號碼796X新巴巴士(8月18日至8月20日上午7時至上午10時)

.曾乘搭任何由尖沙嘴東開出往將軍澳工業邨路線號碼796X新巴巴士(8月18日至8月20日下午6時至下午9時)

.觀塘成業街15-17號成運工業大廈1樓9-11號舖泰坊(8月17日下午3時至下午6時)

九龍塘律倫街1號漫春天精品酒店(8月17日上午11時至下午2時)

多謝安心出行 爆房都俾人知道曬
再兩夫婦喺竹篙灣困獸鬥
我驚有家變
中武肺比人爆行踪慘過中武肺個病情
hello 無圖
好綠
變撚左捉姦app
每次三個鐘。夠唔夠
爆房每次三粒鐘
差唔多每星期一次
武肺可以護眼
一星期一次差唔多啦,好難交人架
血案將會發生
可能人地送文件呢,安心出行4個鐘就自動離開
確診係入醫院
好慘 姦夫幾時搵埋出嚟“檢疫”
咁42歲都有需要既
去酒店食buffet 姐
邊個去過呢兩間爆房都要驗啦
去得時鐘,百分百係偷食/外賣
係呀,捉鬥獸棋丫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞