吊你個嘴193成堆follower都係買返黎嘅

650 回覆
669 Like 52 Dislike
繼續買繼續買
買完又唔認
包埋司機
原來重度
司機可以改做3仔個樣嗎
咁關你咩事呢毒撚
我毒撚多時間覆下POST,咁又關你咩事呢?
覆我浪費你時間把撚咩
Push

佢用緊狗3金句姐
原來我誤會左真FANS
做乜今日停哂
都揚哂啦 停黎做乜
好撚敢言牙
45萬未
收報404k 繼續下滑
懷疑狫婆們買左1 week plan
我同193拍咗拖10年,係上年嘅時候佢check個腦到有個惡性腫瘤,醫生話佢剩返3個月,叫我做好心理準備,呢3個月以嚟我日日喊,喊到返唔到工,每次想聽住33嘅歌,想心情放輕鬆啲,但悲傷並沒有好一些。依然記得由你口中講出再見嘅時候我有幾咁傷心欲絕。我真係好愛你3。

3個月之後,33都係離開咗咗我,我真係好唔捨得,我講過呢世淨係會嫁俾佢,佢都話過淨係會娶我。好彩嘅係,有朋友同我講,識得一個喺深水埗嘅師傅,道行唔錯,專幫人搞冥婚,咁我咁愛佢,我就決定咗去揾呢個師傅,師傅同我講,你要諗請楚,冥婚即係同鬼結婚,你同佢結咗婚之後佢會剋住你,輕則多病,重則折壽。我諗都冇諗,直接話我願意。
終於到作法當日,師傅話屬牛屬雞擰轉面,師傅將33嘅鬼魂招上嚟個陣,我又忍唔住喊,33同我講話 點解你要咁傻,記住燒多啲嘢俾我。咁我就跟住照做,燒咗幾萬億俾佢,佢又真係收到,佢而家係下面終於體驗到有錢人嘅生活,唔駛再乞呢樣個樣,佢要鞋我又可以燒俾佢,見到佢咁幸福快樂,我就已經好滿足。
買都買高質d丫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞