[歐聯決賽]皇家馬德里球迷吹水區(40)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
過左今日,我諗皇區應該唔會再有人懷念西瓜

下 今日賓周咪又係on9

今場西瓜好多時俾人一啪就甩

華大哥守到佢一棟都冇

半場華仔比人屌
印多年牙朗

咁多年都係呀朗

每次都話下年印第2個

佢一日係皇一日都會係印佢

最多印多幾件

想試下印其他呀屌 又冇咁多錢印咁多件

印 #CHAMP12NS

Official Store

下 點都勁過賓周馬喎CHING.....

賓周馬腳下功夫好過西瓜好多喎

兩舊屎,我搵唔到位可以讚

賓施馬前幾季既現位停波分波屌打佢啦,不過賓施馬係要退架啦
印多年牙朗

咁多年都係呀朗

每次都話下年印第2個

最多印多幾件

唔捨得唔印佢
睇住佢老又睇住自己老

好有幸有生之年睇到佢同美斯兩個痴線佬

細個唔睇波都迷C朗

你愛將啊質素王下半場咪又係有球入到禁區戇鳩鳩
爭咩啊一齊走啦
屌 原來個分身bam左
仲諗住用分身hold住結衣BB個名再找數

屌你又走數臭G

梳牙

賓周馬腳下功夫好過西瓜好多喎

兩舊屎,我搵唔到位可以讚

賓施馬前幾季既現位停波分波屌打佢啦,不過賓施馬係要退架啦

問題係佢唔退呀屌
Zidane 由球員到教練個閱讀球賽的能力都好高,加上佢球技好,係隊波係場上第12人。同埋,佢真係令到隊波平衝哂。卡斯米路令我想起當年既馬基。你估球王流ga。
印多年牙朗

咁多年都係呀朗

每次都話下年印第2個

最多印多幾件

shipping黎香港幾耐?

華大哥守到佢一棟都冇

半場華仔比人屌

中堅唔SHARP咪幾好

isco出番黎上晒身

下半場isco順返成隊波都順返
上半場好多波都係isco斷

下半場一開波 祖記防守起碼廢左一班波

心諗 未見過隊波下半場仲好體力過上半場

其實只係對面體能下降
防守差左
我地多左空間爆
先顯得我地下半場體能好似好過上半場

祖平均年齡好高

保方一個拉高曬

班中前場30歲下
都唔係好老姐

全場壓迫呢種踢法打決賽衰哂咁濟
高普既多仔利記 施蒙尼既下體 今場祖記全部衰收尾
根本連d後生仔都頂唔到全場啦 呢種踢法好大弊病
Zidane 由球員到教練個閱讀球賽的能力都好高,加上佢球技好,係隊波係場上第12人。同埋,佢真係令到隊波平衝哂。卡斯米路令我想起當年既馬基。你估球王流ga。

嘩屌
無一句認同

嘩屌
無一句認同

華大哥守到佢一棟都冇

半場華仔比人屌

華仔有幾何唔俾人屌

嘩屌
無一句認同

印多年牙朗

咁多年都係呀朗

每次都話下年印第2個

最多印多幾件

Around十日
好慢計
施丹上年搵到米路組成勝利11人拎歐聯,
今年又搵到ISCO解放卻仔組442

嘩屌
無一句認同

我認同同埋
同成句D標點落得都算無錯

華大哥守到佢一棟都冇

半場華仔比人屌

華仔有幾何唔俾人屌

華仔成場淨係記得佢D長傳失撚晒
Mvp有結果未

肯定係入兩球嗰個

其實只係對面體能下降
防守差左
我地多左空間爆

祖平均年齡好高

保方一個拉高曬

班中前場30歲下
都唔係好老姐

皇馬對全場壓迫真係睇住黎食 除非on99先失兩球

isco出番黎上晒身

下半場isco順返成隊波都順返
上半場好多波都係isco斷

其實只係對面體能下降
防守差左
我地多左空間爆

祖平均年齡好高

保方一個拉高曬

班中前場30歲下
都唔係好老姐

近年全部輸晒
印多年牙朗

咁多年都係呀朗

每次都話下年印第2個

最多印多幾件

Around十日
好慢計

有無網
平時WALK IN多

一擔擔啦
多謝屌帥今場同皇公平競爭
希古恩真係大部份時間隱形
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞