購自SSP 某商場乜乜特賣城 PD 牛

263 回覆
28 Like 331 Dislike
小米已經係價錢同安全性平衡嘅下限黎
買過一個佢話google chromebook的45W PD牛
用左兩年都冇事
如果係雜牌就唔敢買了
咁應該買咩款好?
戇鳩先會去嗰啲乜乜特賣城買火牛,死自己算啦唔好害隔離屋
睇住佢由一間舖變到.. 賓賓, 長者, 師奶都去買, 多咗唔同種類客戶.
REMAX 果類牌子 USB線, 風扇 平過淘寶. . 
平日都勁多人. 對面黃金賣散件多年, 幾間舖頭一個老細..
睇到眼紅, 成日舉報佢產品有問題. 例如 兩腳頭產品已經冇再賣.
買下d垃雜野係抵既
貪平去個度買牛根本抵死,唔怪得人。2-3port 有牌子都係百幾二百蚊,好慳唔慳
呢個真
usb 線 同配件平過淘寶 同款係多
門口口罩或衫可d就唔好買
睇下你識唔識買,好多時摸上手就會知造工;另外有信譽的舖頭呢啲牛都應該有試咗先好出街,來貨都唔係咁隨隨便便,市面可以有一模一樣但係差好遠的貨
小米GaN都唔平 兇宅賣澳門版都成300蚊
而且香港好似無行貨單獨賣 你要買佢啲貴貴旗艦機先跟隻俾你
單頭usbc 300$差唔多
anker 60w 2usbc 旅行頭(可以換個隻
都差唔多500$
部嘢咁貴
用地攤牛會唔會太作賤
其實特賣城都算係咁,雖然係淘寶,但至少係正品,唔係山寨,反而話說我係MK肥仔買左把風扇,佢附帶既TYPE-C USB充電線,我拎黎充部B&O P2,點知...

充滿左打算拔個陣,一摸,成條線勁熱,係燙手個隻,拿拿林扯甩佢,一扯成個頭甩出黎,圖中可見成個膠都溶溶地
佢仲要賣成百一二蚊,睇price都係60-70左右,呢間真係仲衰
放公司用好啦on9 燒左公司都唔關我事
bee啤牌9蚊
mon貼都係9蚊
咁都冇特價?
佢啲認證同啲 spec好流喎,正常按USB標準都會標
5v/3a , 9v/3a, 15v/3a
6v未見過
平線用嚟過吓data都仲可以。
快叉就真係唔好買平嘢,電流電壓咁大好易燒。
咩叫澳門版?依家豐澤都賣水貨?
貪平都至少買小米
呢d隨時著火
差電器真係咪貪平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞