THE IDOLM@STER綜合討論區[64] 零的兩倍

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

上面幾位趕得上後半戰哦
偽P果然名不虛傳
F社啲驚真係

上面幾位趕得上後半戰哦

活動ended

上面幾位趕得上後半戰哦

活動ended

我都升完

My響子已經嫁左比我 希望大家唔需要再FF

Triad Primus Tシャツ WHITE [アイドルマスター シンデレラガールズ]
http://nijigencospa.com/detail/id/00000078458
『Triad Primus』のTシャツを着てプロデュース活動に励もう!
©BANDAI NAMCO Entertainment Inc.

咁卯月歸我

咁卯月歸我
雜巴又想NTR人地
F社啲驚真係

軌跡(主要係閃)就真係系列fans都幫唔落
不過今次隻伊蘇真係唔差
打完nier先打佢都冇話食唔落
當然F社技術力就仍然係同而家爭緊兩代

咁卯月歸我
雜巴又想NTR人地

冇眼睇佢

咁卯月歸我
雜巴又想NTR人地

冇眼睇佢

唯都歸我
你冇資格得到唯

咁卯月歸我
雜巴又想NTR人地

冇眼睇佢

唯都歸我
你冇資格得到唯

dd
F社啲驚真係

不過今次隻伊蘇真係唔差

玩完P5再完個隻東京幻都ex真心想死

咁卯月歸我
雜巴又想NTR人地

冇眼睇佢

唯都歸我
你冇資格得到唯

dd

志希都係我既
美波比你啦

咁卯月歸我
雜巴又想NTR人地

冇眼睇佢

唯都歸我
你冇資格得到唯

雜巴又雜巴人啦

睇幾多次都係覺得果羹蛋糕畫得好怪
F社啲驚真係

不過今次隻伊蘇真係唔差

伊蘇系列個種爽快感,加上劇情大有進步其實值得玩,只係價錢...

東京幻都睇人twitch玩都覺得
F社啲驚真係

不過今次隻伊蘇真係唔差

伊蘇系列個種爽快感,加上劇情大有進步其實值得玩,只係價錢...

東京幻都睇人twitch玩都覺得

買完先知中伏
仲要都係四百幾蚊

咁卯月歸我
雜巴又想NTR人地

冇眼睇佢

唯都歸我
你冇資格得到唯

dd

志希都係我既
美波比你啦

我當你承認自己係dd

咁卯月歸我
雜巴又想NTR人地

冇眼睇佢

唯都歸我
你冇資格得到唯

dd

志希都係我既
美波比你啦

我當你承認自己係dd

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞