石原聰美(里美)(20) 婚後第一齣新戲《接棒家族》即將上映 希望香港都有得睇啦

1001 回覆
19 Like 7 Dislike
我記得我上次申請交齊文件幾日就可以去Aeon攞卡

仆街,呢兩日太忙未搞,原來要申請信用卡
我試咗HSBC喺樂天做唔到payment,但Aeon嗰張JCB就得,唔肯定其他信用卡得唔得
Btw 我睇返上次我喺樂天度買TV本雜誌係用到HSBC信用卡俾錢,但今次又唔得,唔知係咪個個賣家唔同
即刻申請左,希望快d批到啦
我上次幾日就攞得卡,希望今次都快啲批啦
我都啦啦林整左佢先,一陣遲批卡就大獲

NTV
音b太可愛了
失戀朱古力,石原最姣最正
其實依套幾好睇 又名紗繪子の戀愛攻略
我發覺要login返h社online shop個會員都係一個考驗,原來佢個會員ID係佢畀你嘅一組號碼嚟,冇得用email login
仲要冇send過email畀你話你知個會員ID
好彩我上年有mark低個死人ID
係呀,online shop嗰個ID係會員號碼,CLS
正常人都唔會記得,我都係因為browser save低咗先login到
我發覺我都無mark低到,來緊應該會係開第三次ac
想問下你地申請完係咪無位比你upload d證明文件我見佢又好似無E-mail 同你通收到你既申請
巴打有呀,app申請會要你upload埋文件㗎
Btw 如果欠文件應該都會有人打俾你

我用電腦申請就係無呢樣野先怪,好似得個E-mail比我叫我sd去果到就算,驚有d咩我miss左姐,個人資料都緊要始終
如果太擔心打電話去hotline了解一下
電腦申請係就咁叫你send文件去佢個email到
連application no都冇
應該冇事嘅, 我之前都成功出卡
我就係同薄餅巴同一情況
如果你地都係咁我都無咁驚,咁我唔理照sd了
我睇返記錄原來我之前都係咁email啲文件過去
岩岩先sd左去佢交交件個E-mail,好彩佢都會auto sd番個E-mail同你講話你岩岩sd果個E-mail係for 交文件only,則係佢收到我sd出去既文件,咁都無咁驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞