有冇泰式按摩推介

30 回覆
2 Like 2 Dislike
返工坐得衰搞到周身骨痛唔舒服
想去揼下骨鬆下
睇fb啲按摩店價目表項目又唔太知邊隻適合
想求問大家環境乾淨又好服務好手勢嘅泰式按摩推介
留名
https://m.facebook.com/Thai-Natural-Spa%E6%B3%B0%E7%84%B6-391771801017232/

泰國師傅,揼過幾次唔同師傅都幾好手勢,
價錢合理,夜晚呀,假期呀比較full,要預早book
最重點係黃店
黃店?有邪野玩?
泰妃
用埋有冇ching 可以唔嫌麻煩講解下啲按摩項目,例如泰式按摩同推油分別
我signal佢都同我講full曬
不過佢價錢都幾平,見到娟姐都有去
環境如何?
係呀,要預早book😂
娟姐好似係去採耳嗰邊
泰式係唔使用油,主要都係人手按壓同埋拉筋為主,
推油就落油,同泰式差唔多,不過多咗啲油會覺得舒緩啲。同埋通常要除衫。
做得推油通常都會做淋巴,就係推油加泰式按摩再加通淋巴,但係你要忍到痛先得。
通完淋巴會覺得個人好似輕鬆咗
但係推油淋巴係咪分2part架?
我仲見到磁叉排毒泰國草球呢啲 ching知唔知咩黎
駛唔駛俾貼士
唔使!
淋巴已包括推油。如果第二間按,多數收你2parts都係淋巴,因為貴D,咁多年(骨精🙈)按左咁多間唯獨呢間舖建議我按1part 泰式1part淋巴,收少D,良心店舖。
試左我覺得按1part 泰式1part淋巴都夠。

磁叉用黎通淋巴,一支有磁力既叉,比人手按大力D咁囉,草球係個熱辣辣既香草球,用黎舒緩酸痛咁。試過哂
有冇港島區
正定邪先
我係完全唔受力嗰啲黎不過1part係1個鐘,咁姐係total 2hrs?
有埋new耳屎
重點有無唔sell 既

成日話買套票平啲 好煩
未試過
同師傅溝通唔到其實係咪問題不大
本身無套票,之前告急出過一次
而家價錢調整前D客要求出多一次
唔會sell你買,但男賓好似只按肩頸
我仲諗住同男友一齊去,佢想做泰按,我做淋巴,咁唔使諗了
按摩熊
應該唔係泰式,唔會特登啪啲骨,但按完舒服晒
企理,價錢合理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞