習近平新時代中國特色社會主義思想學生讀本 小學高年級版

47 回覆
13 Like 13 Dislike
在中國,唔會
在香港,而家可能仲會,但將來難講

黨一定係擺最前面,甚至喺社會、國家前面
痴能左總掣
有仔女真係要移民(利申: 冇仔女, 唔生)
唔係cls,支那只係loop多次毛澤東模式,所以唔移民實後悔
屌你老母 起雞皮
本嘢都幾薄,將習近平個名改咗做任何人都得,成本書都係廢話嚟!
不嬲都係先為黨服務
再講多兩句你就犯国安法架啦
其實呢D係咩on9思想嚟㗎
咪係 明明蚛蟈係世界中心
戰狼3 仲唔係佢做主角?
1個打敗全球呀屌你老母西
買定本 有咩事罵交起上黎
拎出黎講習語錄 對面即刻收皮
解放軍咪一鳩樣,其實係黨衛軍,效忠中共中央軍事委員會,為咗名正言順咁拎稅收養私兵,起多個中華人民公和國中央軍事委員會出嚟,效忠埋佢,其實係同一班人嚟
啲書俾小朋友睇,
點會無效果
個個都講「沒有共Xx就沒有新⋯⋯」
你作為小朋友,你頂唔頂到友儕壓力,提出質疑
你見YouTube 咁多小糞紅
你就知呢套野work啦
我見依家啲小學填充題係填「中華民族是最——的民族」
10年後,香港土生土長都係小糞紅
小幼可能有啲效,中開始係有正常品味既人都唔會頂到呢啲垃圾,唔關政治事,死因係柒,除非香港到時已經完全落左網牆完全愚民化
你太睇小佢

習氏目標係要當中華千古一帝,秦皇漢武,成吉思汗。
細個就接受呢啲教育
點解你會認為到中學就會改變?
大把小糞紅係成年人,有翻牆
佢哋有改變咩
咪低估教育呢家野
香港中、小學嘅教材已經染紅曬
試諗下你默書嘅時候,係背默上面篇文,你點?
試諗下你15年教育,年年答呢啲問題,你點?
香港資訊自由,都有4成藍,加埋呢啲被洗腦嘅小朋友,10年後,香港藍多過黃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞