SPRT集氣區

574 回覆
6 Like 3 Dislike
揸住等佢升
佢哋睇gs可以穿60 多數人目標係100
靜觀其變
入左小小玩下
之前20入 其實係咪升到26 就要放賺番筆先
我20入, 25走晒, 呢D玩短抄就好
之前CCIV又係比人吹到大晒, 之後有版你睇, 而家仲坐緊
唔會再信

buy the rumor, sell the fact
90幾% SI 吹撚到 冇料
玩撚完
定啲嚟
真 無驚過
實會算番啦 21都仲係support位黎 上面有好大既上升空間
入左100股-24蚊
希望下星期爆翻上去
反而想100% confirm merge 嗰陣係咪真係要cover 晒所有naked short position
喺reddit睇咗唔同人嘅講法
有啲又話要,有啲又話唔洗

有冇人有source 可以prove 到呢件事
mmat merge之前之後咪一樣都係未cover
能否講多少少詳情?想學下野,謝謝
例如 merge之後,是否都是高SI,或都是fintel short squeeze ranking no1? 但係到諗merge完,高si都好正常,因為空頭可以沽落去賺錢
好似情況唔同?
mmat 冇creat 到new ticker
但sprt 會
https://www.barchart.com/stocks/quotes/SPRT/options?expiration=2021-09-17-m&moneyness=allRows

好多外國youtuber主要都有講下星期五17/9 好多si要平倉,同埋有講過呢隻interest接近90%所以空頭一係比利息一係平倉,如果有冇理解錯
US:SPRT Short Shares Availability: 150,000
US:SPRT Short Borrow Fee Rate: 148.01%
好事定壞事?
好事準備SS
好似15/9就要轉做gree新名,咁做空就要還番晒,未fc
冇嘢睇 瞓得
認真咩 SI成90%+
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞