【真民選】連登第一回日本動畫角色總選舉-海選期

378 回覆
13 Like 30 Dislike
絲(?)打 要分開一個一個回覆去俾大家投阿
咁多個 我最多幫下你手搞頭兩張 第3張你自己嚟返
前原圭一 - 寒蟬鳴泣之時

龍宮蕾娜 - 寒蟬鳴泣之時

利姆路算仔定女 ?
設定冇性別 不過前身靈魂係男 所以我會覺得係男多啲
不過你想提名佢嘅話你想定義佢入男/女都得 你鐘意
男女通殺 ! 我支持大萌神 !

咁你呢個#31當男啦我
呢個#32就當女
利姆路·坦派斯特(女組) - 關於我轉生變成史萊姆這檔事

園崎魅音 - 寒蟬鳴泣之時

其實一樓就寫得好清楚玩法嘅
我幫得#24 唔等於會幫你
見你咁踴躍咁多人想提名就親力親為啲啦
怕你睇唔明中文
我再解釋多次阿
每次回覆係每次喎講緊
跟到架嘛
怕你跟唔到
每次回覆只能
係只能阿下
提名一個
啦一個 數字加量詞 明唔明 ok?
角色 哦 我明你唔明咩啦 原來係角色同作品都唔識分
少少可憐
不過都可能係你眼大睇過籠嘅 建議一係驗眼 一係驗腦 可能幫到你
你咁多角色想提名希望你努力啲一個個提名啦
難得有得享受呢個冇篩選嘅選舉 呢啲機會唔係成日有
乜原來民選包埋幫你填申請選民 幫你去入場投票
玩開掌心雷?

好心你兩個唔好咁小學雞
覆埋你地呢下唔覆啦 要黑就黑得高級啲啦 見你地咁樣 心痛死我 反正你地一向玩開單機 圍爐 我都係唔打搞你地咁多
咁加油啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞