有冇人做過呢個智力測試?想知準唔準

32 回覆
0 Like 13 Dislike
因為由細到大讀書都唔太叻同埋轉數慢,驚自己有輕度弱智 所以頭先做左一次,想知呢個網信唔信得過 定真係要出去比錢搵人測
https://international-iq-test.com/zh-Hant?f=b&zi=%E6%99%BA%E5%8A%9B%20%E6%B8%AC%E9%A9%97&msclkid=d186b388ec1f15a95e76d2a3921690db
我記得呢個係做完叫你俾錢先收到結果
真。智力測試
係呀 但好平 幾十蚊only 出去測要成千蚊
做撚左勁耐先做完,做完先知原來要收錢要睇到結果,但做撚左禁耐唔順氣焗住比錢睇結果玩到最後比人撚雀咁撚IQ都唔高得去邊
咁準唔準你覺得
iq有得train,

嗰啲咩加減數,圖像,
都係嗰啲方法解到。
輕度弱智confirm
我之前屎忽痕搵咗IQ society嚟做 睇result唔洗錢 貨金好似show埋你全世界排第幾/你個國家入面排第幾
iq-society.com
呢個都有架 但個重點係我想知準唔準 講真我測完個結果我自己有d意外既
因為同我平日表現完全不符 因為我係記性差 專注力差 讀書唔叻同埋做野慢果d黎
呢個應該係有少少偏高 等你感覺好啲 不過我做咗幾個都係差唔多
偏高你係講我個網定你果個
大個左測試冇乜用因為有得練
通常細個就去做測試
俾錢個班人智商都好低
所以個測驗應該準
其實價錢合理咪得 點解要成日focus係比唔比錢 真係有需要都要架啦 出去測仲貴好多 同埋個重點係準唔準
細個弱智都可以訓練到變天才?

唔夠智力邊有錢課金
有錢課金撚洗做智力測試咩
前幾日測完12x
我果個
呢個就係你同正常人嘅唔同嘅地方
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞