youtube界老前輩大哥「伍仔」正式宣佈自己以前係扮黃食人血饅頭 想加入奶共軍團

157 回覆
22 Like 294 Dislike
佢咁都搵到$15000
話「某啲人」講自己係「黃營大台」

精神分裂到咁
「我朋友」系列
邊撚個黎成個林作咁撚樣
男人老狗要係靠做八婆係到講是講非
佢間小食店請人,馬車好似見工機會都冇,直接去踩場拍片,最後揸爬
每條片得二,三萬view 都月入萬五蚊
佢咩立場我無乜意見 但佢啲講新聞資料完全唔齊 唔知頭唔知路就講 台灣波特王嗰啲講新聞就真係好齊料又熟啦 學吓人
好憎呢條垃圾,拉,唔想幫佢再博出位
唔係睇bob叔 都唔知有呢個人存在
靠bob叔上位真係陰功
條仆街一日5,6條片........全日9吹,佢仲覺得9up係佢長處,就算移民都可以繼續每日9吹 5,6條youtube 揾到食

我想斷呢條垃圾衣食,一無事處 等佢乞食
你係咪估大左個數,呢啲view數,一個月有1000都偷笑啦 15000係已經講緊幾十萬訂閱嗰啲喎
鬼有紅過 你見窮飛龍做咗10年都仲係十萬訂閱就知咩事啦
垃圾
垃圾到癲
同期嗰班 要上位都上晒
上唔到位嗰啲 都轉左行
係得呢條友仲留喺YT
呢條咩 伍哥有伍仔, 一向都係靠踩人, 講下八卦野上位
ON9 傻仔先會睇佢YOUTUBE 聽埋D廢話
一樣感覺 成條寄生蟲咁
但屌佢佢又用嚟炒 好撚煩
二打六都要搞
五毛都幾忙下
以前睇佢都係為睇高妹啫 高妹飛左佢之後連睇的價值都冇
大約每1000次觀看次數,就會有約10元收入。換言之,一條10 萬觀看次數的影片,可以有 1 千元收入。
(以上係包埋廣告)

仆街伍仔一日5,6條片,夾埋有10萬views,不過佢無乜廣告 假設收入減半,一日袋$500,佢一個月9up足30日,有$15000
真正垃撚圾!
係喎,計漏左佢一日出五六條片,咁真係有$15000,唔怪得日日出埋啲重量唔重質嘅垃圾鳩噏片
咁多view ,真係上曬位
咪姐係健吾
從來冇睇過
同樣有個伍字
伍公子個名都響過佢
收檔啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞