[Dear Friend] Gugudan討論區(5) 大叔世正決戰地獄廚神美美!

1001 回覆
15 Like 8 Dislike

應該有交收過ioi啲野 你唔記得姐應該

巴打你成日偷望人[/quote

見到啲大神係八卦啲望下

你以前叫咩名

潛開水冇出聲 所以你都唔會知
交收係ig聯絡

咁應該冇交收過 淨係喺高登開過團

Yellowbox呢

都冇 我自己嗰盒同韓仔收

咁神奇
但個日坐一排既 其他都係韓國人

我坐第二行喎

你以前叫咩名

交收係ig聯絡

Yellowbox呢

咁神奇

我坐第二行喎

頂你 之前話坐一行個陣你又認左呢

垃圾網搶唔到簽名都起馬可以入到場睇人簽名

你以前叫咩名

交收係ig聯絡

Yellowbox呢

咁神奇

我坐第二行喎

原來大家都屌錯閪

Yellowbox呢

咁神奇

我坐第二行喎

原來大家都屌錯閪

Yellowbox呢

咁神奇

我坐第二行喎

原來大家都屌錯閪

追CB既話 有機會見既 生日會我又一定會去 唔知佢今年點搞 想同佢地食飯

咁神奇

我坐第二行喎

原來大家都屌錯閪

追CB既話 有機會見既 生日會我又一定會去 唔知佢今年點搞 想同佢地食飯

Gogogola
想問下S zone係咪簽名?
同埋想問下佢有句野寫住
S zone: 30 june of signature tickets on website(No.1-80) &winner of facebook events係咩意思?
見到我世正好滾動

Chingpk
見到我世正好滾動

http://tv.naver.com/v/1807858
禾刀巧想坐美美姐既車
見到我世正好滾動

好靚

Chingpk

真大神
咁多人中到fs嘅
我想問下點解我開左個email之後d圖完全死哂
如果print出黎冇圖總有冇得入場..
有冇巴打可以教下我點樣show番d圖出黎
http://tv.naver.com/v/1807858
地獄廚神手車得唔得ga...

如果Show唔到你d資料就收皮

名,生日個d都show到..係個d logo同埋場地圖show唔到..
我inbox左佢專頁又冇人應 好驚

[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/27/211707_94be809d45c13b623387d81462d31c91.jpg[img]
名,生日個d都show到..係個d logo同埋場地圖show唔到..

換部電腦試下囉,去實去到

[img][url]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/27/211707_94be809d45c13b623387d81462d31c91.jpg[img][/url]

換左好多部都唔得
不過多謝巴打解答我

[img][url]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/27/211707_94be809d45c13b623387d81462d31c91.jpg[img][/url]

換左好多部都唔得
不過多謝巴打解答我

好彩我尋日有cap screen
佢似係今日死咗link
佢個server今日都開下熄下咁,好不穩

每天愛正多一些
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞