【連登 商業電台 光明頂 討論區(六十六)】

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
咩李居明效應
https://youtu.be/xLSmLA-ZHRw

聽完,都係光明頂講開既野

英國文化唔係個個香港人適應到,例如生活節奏較慢,唔係每個行業係英國都容易做返本行,移民過去前要諗清楚,權衡留港離港既得失。

香港始終背靠大陸市場唔好死,但而家既管治者唔同97前,而且香港前途充滿不確定性,自己執生

btw, 會開patreon講英國生活文化
聽完,都係光明頂講開既野

英國文化唔係個個香港人適應到,例如生活節奏較慢,唔係每個行業係英國都容易做返本行,移民過去前要諗清楚,權衡留港離港既得失。

香港始終背靠大陸市場唔死,但而家既管治者唔同97前,而且香港前途充滿不確定性,自己執生

btw, 會開patreon講英國生活文化
Quote from 無神論者的巴別塔

呢單好笑。話說張寶華成日痴撚埋老千石,吸收埋啲「香港人唔走唔得」、「所有回流新聞都係流料放負」歪理

點知比陶傑直線抽擊,仲要不點名批評老千石之流嘅移民KOL食人血饅頭正仆街

爽!

https://www.facebook.com/bno9upper/posts/361256108997609?__cft__[0]=AZXSk_aRfTHdm6mdU_cYlcKi6btqfBbs-5y1xMZNhAsBhbjeZ9UPkH-Xu4glfW4U6VdYiWilqKm2_iLL761lnBmtbe3fSrnhvuolmgYLXXmhNQVobr-WsQT5epkpKfmnWVpLgZXweWg-Tmx0c3MhLC9HRSoD_gAzUxVPlFo-X7VImB1ODGWas-g47q0HTcqwOuocXztJJ8w_VTkU6VrlyekVa8uUxsPMaTUQC7e7dZ-Zdg&__tn__=%2CO%2CP-y-R
世柒有時係誇大
但香港情況係點大家心照
今晚講唔講熱狗
講拜登啦
可能係文藝星期五之
歷史、藝術同文化
又係陳七之流嘅人

一個笑話
廢老登
睇緊Kathy 仔入
準備
抵死啦, 錢又唔俾, TRUMP 又唔支持, 咁緊係有咁既下場架啦
希望無嘉賓

同學
今日唔知會唔會提早熄機

又繼續BIN 敗登
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞